Inlägg från: Anonym (beror på) |Visa alla inlägg
  • Anonym (beror på)

    avsugning, hur lång tid?

    det har varit olika med olika kvinnor. Exet visste verkligen exakt vad jag behövde och det tog oftast inte särskilt många minuter. Variera djupt och intensivt med mjukt runt ollonet - samtidigt som hon runkade med ett ganska rejält grepp.
    Kan låta självklart men de jag träffat sedan henne har en lite annan teknik, också skönt men det tar kanske lite tid innan man lär sig varandra helt.

    Det har hänt att jag onanerat själv ganska nyligen före, det är ju inget hon vet men då kanske det tar lite mer tid. Precis lika skönt ändå, kanske ännu skönare eftersom det blir lite mer lek, pausa lite.. hon retas och ser mig i ögonen ibland. Ljuvligt.

    Rätt kåt nu när jag tänker på det.. :)

    sammanfattning: max 5 minuter med exet när hon verkligen var het och gav allt (bara några få minuter ibland). högst 10 minuter (tror jag) om jag inte varit helt på hugget.
    Jag har aldrig varit med om att inte komma av en avsugning oavsett vad. Det är det skönaste jag vet och själva upplägget är tillräckligt för att till slut få mig över gränsen.

  • Anonym (beror på)
    Geminina skrev 2013-01-07 13:28:12 följande:

    Har ibland hört vissa historier om hur folk (ja, kvinnor) suger.. och ja, de suger. I sugandet. Då förstår jag att det inte kan vara skönt.. sedan är frågan om en dålig oralsex är bättre än ingen oralsex alls..?
    Om man verkligen aldrig får oralsex så kan det nästan vara värt det även om det inte är bra. Det finns dock en gräns när det blir så dåligt att det inte ger något alls. Extremt ovanligt för mig men det har hänt då tjejen varken använder händerna eller suger särskilt hårt/djupt.  
    Då kan det kännas nästan meningslöst och snarast frustrerande eller i värsta fall, tråkigt :) 
Svar på tråden avsugning, hur lång tid?