• Crillz

    Ska det vara så jäkla svårt att få sex som tjej?

    Funderat på att träffa yngre då? ni äldre är rena guldet i våra ögon! Tro mig jag hade inte tvekat på en sexuell relation med en äldre kvinna en sekund!!!

  • Crillz
    telgebo skrev 2013-01-29 12:55:39 följande:
    Sannolikt inte stämmer med verkligheten. Telefonen stavar lite som den vilk
    fatta inte menar du att det inte stämmer. eller stämmer? för jag hade gjort vad som helst för en äldre kk som sagt många killar skulle.
  • Crillz
    telgebo skrev 2013-01-29 15:02:49 följande:

    Ursäkta? Mina tidigare trådar har inget med denna att göra och finner du inget bättre att skriva än skit här så föreslår jag att du går vidare till nån annan tråd.

    Några år från 40.


    Det vore snällt Nej vet faktiskt inte om jag vill ha hjälp, mest snacka av mig den förbannade frustrationen på att aldrig ha sex.

    Ja den stämpeln som folk målar upp av mig och så bildar ni en uppfattning om mig av olika div TS är inte jag som ni tror. Ni har noll aning om hur jag är.

    Jag är ingen desperat jäkel, jag har inget dåligt självförtroende som nån annan påstod.

    Tror jag säkert inte tror du är jätte söt o trevlig :) inboxa mig!
  • Crillz
    Anonym (ny vinkel på det hela) skrev 2013-01-31 20:03:45 följande:



    Men se på kvaliteten på de som inboxar dig nu. Är det de du verkligen vill ha? Intrycket du ger just nu skrämmer ju troligen bort alla hyfsat normala karlar. Vilket även svarar på varför du har svårt att hitta en kk. Normalt folk springer sin väg. De som bara vill utnyttja dig är de som blir kvar.
    eller kanske dom som inboxar henne vill veta vem hon är via inbox istället för att dom vill avgöra själva? istället för att lyssna på alla andras åsikter i tråden här..
Svar på tråden Ska det vara så jäkla svårt att få sex som tjej?