Inlägg från: Scarlet 0007 |Visa alla inlägg
  • Scarlet 0007

    Ska det vara så jäkla svårt att få sex som tjej?

    TS, ragga där man inte brukar ragga. Fruktdisken på ica, öppna förskolan, badhuset, vinkursen osv osv. Ställen där man ska träffa någon (BC mm) drar lätt till sig ganska mycket ostabila, sökande människor. Vad jag vet.

    Annars är ju dansgolvet ett 100% säkert kort, men det kanske inte var något för dig.

  • Scarlet 0007
    telgebo skrev 2013-01-29 15:09:39 följande:



    Fruktdisken på ICA med pensionärer jo klockrent. Snyggingar har ju oftast en ring på vänster ringfinger eller ngra kids med sig och frugan i släptåg så nej inget alternativ och vill inte framstå som en idiot. Jag har en liten flört med killen på sushistället jag käkar på ofta men vet inte riktigt vad jag har han.

    Öppnis hänger jag aldrig på, samma sak med badhuset, och vin...dricker inte ens vin så lite svårt och är ingen tjej som ränner ute på kvällarna, tycker det är mysigare att sitta hemma och se på TV eller hänga här än att befinna mig på nån skrälig krog och ta sig hem (svårt att ta sig hit ut efter midnatt)
    Oooook. Känns kanske inte som utbudet här är problemet utan snarare din attityd.
  • Scarlet 0007
    telgebo skrev 2013-01-30 13:10:37 följande:
    Har inga attitydsproblem heller utan behandlar människor utefter dom behandlar mig. Är man en feg anonym som skriver nåt intelligensbefriat korkat så får man lika korkat svar tillbaka.
    Antar att det svaret inte var till mig men iaf. Jag tror att problemet här är att du inte uppfattas som en gnutta ödmjuk. Du vill ha tips om ställen att träffa ett kk på förutom datingsidor. När du får det så blir du ändå tjurig och vill inte ha tipsen eftersom du inte vill "framstå som en idiot".
  • Scarlet 0007

    Citerade du fel eller? Varför bemöter du:


    Scarlet 0007 skrev 2013-01-30 13:23:39 följande:
    Antar att det svaret inte var till mig men iaf. Jag tror att problemet här är att du inte uppfattas som en gnutta ödmjuk. Du vill ha tips om ställen att träffa ett kk på förutom datingsidor. När du får det så blir du ändå tjurig och vill inte ha tipsen eftersom du inte vill "framstå som en idiot".
     med
    telgebo skrev 2013-01-30 18:09:39 följande:

    Jag blir förbannad på att bli kallad desperat, ha dålig självkänsla och massa andra negativa personlighetsdrag bara för att jag startar en sådan här tråd. Oavsett om man är anonym eller inte så blir man alltid stämplad som nåt avtändande och får bara massa kritik och skit mot sig. Sedan kommentera mina andra trådar här och dessutom lägga upp en, snälla vad är det för jäkla sätt och orespekt och OT? Lägg ned för fan och stör denna tråd er så jäkla mycket och jag är så avskyvärd så skit i att läsa mina trådar då nötter.

    Jag vägrar bli trampad på och kitiserad utan ger man skit får man skit tillbaks.
    ??

    Jag har inte läst dina andra trådar. Jag har inte påstått att du är avtändande. Jag skrev (efter att helt ärligt givit dig några tips på vart du kan hitta snubbar men du bara fräste åt dem) att du inte uppfattas som ödmjuk. Det är inte ett dugg OT.

    Dessutom, om du beter dig som en mupp mot folk som skriver i din tråd, tycker du då att det är helt magiskt konstigt att de beter sig så tillbaka mot dig då?

  • Scarlet 0007
    telgebo skrev 2013-01-31 20:47:46 följande:
    Scarlet: Jag behandlar andra som de behandlar mig. De kommer in en här och säger att jag är en bimboslampa tex då kanske du fattar att jag ger tillbaka. Man kallar inte nån man aldrig träffat och inte känner vid massa negativa tillmälen.
    Min lycka dotter född okt 11 3450 g och 50 cm total kärlek

    Det är alltså exakt det här jag menar. Du "ger tillbaka" exakt lika mycket mot alla, oavsett om de är otrevliga mot dig eller om de vill hjälpa dig.
  • Scarlet 0007
    J a d e d skrev 2013-01-31 22:47:56 följande:
    Ja. Om syftet var att få inboxen pepprad med desperata FL-ballemail så är nog syftet både uppfyllt och uttöjt. Sjukt smart.
    In my soul there?s a world for you.

    Ah, drömmen asså
Svar på tråden Ska det vara så jäkla svårt att få sex som tjej?