• Smecker

    Ska det vara så jäkla svårt att få sex som tjej?

    telgebo skrev 2013-01-28 23:26:28 följande:
    Antagligen inte för jag söker ingen kille som tror sig att han kan få sig ett lätt ligg.



    Hur många killar tror du söker ett svårt ligg? Du verkar söka en kille med det där lilla extra, sådana killar gör en rationell bedömning. Ansträngningen som krävs för att få dig i säng versus vad de får ut av det. Uppenbarligen verkar du väga lite för lätt där. Varför skall de lägga tid och energi på dig när det finns andra kvinnor som är lättare att få i säng och/eller som är bättre/mer erfarna i sängen?

    Sedan får du som andra skrivit se vilket intryck du själv ger och vilken liga du själv spelar i. Normalt funtade killar springer åt andra hållet om en potentiell kk vill ha smått eller verkar desperat. Om du själv spelar i korpen kanske du inte kan förvänta dig någon från landslaget. Och baserat på det du skriver och det intryck du ger på FL så.. lycka till.
    Är du bara pantad eller är du dum i huvudet på riktigt?
  • Smecker
    PerversMan skrev 2013-01-29 10:31:17 följande:
    TS verkar extremt osäker och trivs inte med sig själv eller sin kropp. Det är nog många som märker det och då kan attraktionen försvinna.



    Nåja, det finns ju en hel del killar som tar vad som helst. Se ovan t ex. Problemet är väl att TS är kräsen, och att killarna hon väljer ut också är det.
    Är du bara pantad eller är du dum i huvudet på riktigt?
  • Smecker
    telgebo skrev 2013-01-29 12:54:09 följande:
    Oj vad många som tror sig känna mig enbart pga att ni läst några trådar jag är TS i. Jisses vad trött man blir av att bli dömd som desperat och tråkig. Ni känner absolut inte mig utan ni sätter en stämpel på mig som nog ganska osannolikt inte stämmer med verkligheten.

    Ja jag lämnnade en snubbe men snälla håll er till trådens ämne istället för att rada upp trådar jag skrivit och startat för kanske flera månader sedan.



    Det är den bilden DU gett av dig själv. Du menar att folk gör fel som läser innantill? Eller att du ljuger om dig själv?
    Är du bara pantad eller är du dum i huvudet på riktigt?
  • Smecker
    telgebo skrev 2013-01-29 15:18:40 följande:
    Ursäkta? En bild jag gett av mig själv? Ähh på vilket forum pratar du om? På sex och samlvandesdelen är jag ju för fan lite mer ja vad ska man säga, dirty kanske än vad jag är om jag snackar på föräldraforumet om matvanor eller amning eller whatever.



    Återigen, det är den bilden DU ger av dig själv, på Familjeliv som sajt. Det är du som skriver orden, det är du som skriver åsikterna, det är du som berättar händelserna. Allt folk gör är läser innantill. Det vore väldigt naivt av dig att inte tro att folk bildar sig en uppfattning om dig som person utifrån det du skriver, på samma sätt som de bildar sig en uppfattning om dig utifrån din profil på olika sajter. Precis som du bildar dig uppfattningar om vem du skall inboxa eller inte utifrån vad och hur de skriver.

    Du kanske skall rannsaka dig själv lite, öppet och ärligt. Det kanske inte är svårt att få sex som tjej, det kanske är svårt att få sex som du? Vad är det för signaler och intryck du ger som gör att de som du vill ha väljer bort dig, eller att killar inte hör av sig igen? Svaret brukar oftast ligga hos en själv, och inte hos andra.
    Är du bara pantad eller är du dum i huvudet på riktigt?
  • Smecker
    telgebo skrev 2013-01-29 17:28:29 följande:
    Okej Mr Perfect!! Jag bryr mig inte mycket och skriver endast på detta forum och du...det är sex å sånt jag skriver på så vad ska man skriva om där...hur man steker pannkakor eller? Om en KK stör sig på mig så lär han kmappast ta kontakt med mig här och då lär jag aldrig veta av han så vad är ditt problem



    Det finns ingen anledning att bli så aggressiv eller försöka vara sarkastisk. Du bildar dig själv en uppfattning om personer utifrån vad, men även hur, de skriver, så varför är det så känsligt att andra gör det om dig med? Det är flera som reagerar över att du verkar vara en osäker person, utifrån hur och vad du skriver, du kanske skall börja med att ta till dig det. Om det nu råkar vara så att det inte stämmer, att du är en säker och trygg person, så fundera över varför du misslyckas med att visa den bilden av dig själv.

    Återigen, den enda gemensamma nämnaren dina misslyckade ONS och försök att hitta kk har är du själv. Det är du själv som misslyckas med att hitta någon lämplig, attrahera någon lämplig och/eller behålla någon lämplig, det är inget någon annan gör åt eller mot dig. Så du kanske borde fundera över vilka signaler du ger, inte bara här utan överallt där du letar. Du säger dig vara en kräsen kvinna, och som sådan vill du säkert ha kräsna män, men av någon anledning så väljer de bort dig, precis som du kanske väljer bort vissa män av någon anledning.

    Istället för att bli sur eller aggressiv när någon försöker ge dig tips så kanske du skall vara lite öppen. Det enda du kan förändra och jobba med är dig själv.
    Är du bara pantad eller är du dum i huvudet på riktigt?
  • Smecker
    telgebo skrev 2013-01-29 23:21:58 följande:
    Suck att ni orkar vara så fjantiga.



    Eftersom du nu verkar ha svårt att ta till dig saker som skrivs som är relaterade till din trådstart, och inga av svaren du fått verkar passa dig och din världsbild, så föreslår jag att du framöver redan i trådstarten anger vilka svar du vill ha. Så slipper vi gå igenom den här processen gång på gång där folk försöker vara seriösa, du blir sur och/eller otrevlig, folk slutar ta dig på allvar och din tråd ballar ur. Istället får du höra exakt det du vill, du blir nöjd och glad och alla andra slipper lägga tid och energi på att försöka hjälpa och råda dig. Win-win för alla inblandade. Så vad sägs?
    Är du bara pantad eller är du dum i huvudet på riktigt?
  • Smecker
    telgebo skrev 2013-01-30 19:09:39 följande:
    suck, håll dig till trådens ämne tack



    Trådens ämne handlar om att du har svårt att hitta en kk. En möjlighet anledning som framförts är att du uppför dig på ett sätt eller ger signaler som gör att killar (utom dräggen som lika gärna kunde knullat ett hönsnät) väljer bort dig. Om man ser till de signaler som du ger i denna och andra trådar din skrivit i, så finns det genomgående teman och signaler kring dig. Du kanske kunde fundera över vad hos dig som gör att du blir ratad och bortsorterad, istället för att lägga allt ansvar utanför dig? På så sätt så är DU trådens ämne. Du kanske är Naturell, men framställer dig själv som.. något annat.
    Är du bara pantad eller är du dum i huvudet på riktigt?
  • Smecker
    Kolibri12 skrev 2013-01-30 19:18:14 följande:
    Med uppenbar risk att få huvudet avbitet precis som alla andra som skriver/ frågar något du inte gillar, vill jag ändå fråga följande. 

    Varför blir du så arg när folk refererar till sånt du skrivit i andra trådar, egna eller andras? Du har reagerat likadant i någon annan tråd. Jag tycker att det är mycket märkligt. Står du inte för vad du skrivit tidigare? 



    Det har nog mer att göra med att bilden kanske inte blir så fördelaktig när man summerar delarna. Men det är bara en teori.
    Är du bara pantad eller är du dum i huvudet på riktigt?
  • Smecker
    telgebo skrev 2013-01-30 21:40:43 följande:
    Sluta med påhopp annars anmäler jag snart för det är fan inte okej att hacka och trycka ner nån som du bla gör Micke



    Var läser du in det någonstans? Jag kan inte ens med synnerligt god vilja tolka Mickes inlägg på det viset som du gör. Det verkar som om du är extremt känslig och tolkar precis allt väldigt personligt.
    Är du bara pantad eller är du dum i huvudet på riktigt?
  • Smecker
    Paradigm skrev 2013-01-30 21:46:08 följande:
    Vad händer här egentligen...(?).



    Jag önskar att jag kunde säga paradigm-skifte, men det är nog snarare business as usual.
    Är du bara pantad eller är du dum i huvudet på riktigt?
  • Smecker
    telgebo skrev 2013-01-31 16:29:58 följande:

    Precis men när man (jag speciellt) står för det utan att dölja mig bakom anonym så blir man sed som desperat, idiot, slampa, bimbo, billig och ja dra alla negativa egenskaper du kan finna.

    Jag fattar det inte....jag blir överlag sedd som en parasit och kan inte ens starta en tråd här på sex sidan förrän nn jäkla anonym idiot svarar med Åh nej inte du hur orkar du?

    Känns ju jäkligt kul att få uppkastat som svar på sin fråga.

    Ibland kan jag undra hur svaren här inne hade blivit om det hade varit en anonym som startat den eller en kille, eller en tjej på 20.
    Återigen, du kanske skall fundera över vad DU ger för intryck av dig själv? Det ligger lite i orden, du GER ett intryck, en aktiv handling alltså, andra FÅR ett intryck av dig, en passiv handling. Du är den aktiva parten i att skapa och ge intrycket.

    Jag vet att din förmåga till självreflektion är lite begränsad, det har du konsekvent visat varje gång du får ett råd eller när någon har avvikande åsikt, men du kan väl åtminstone visa att du gör ett ärligt försök.
    Är du bara pantad eller är du dum i huvudet på riktigt?
  • Smecker
    telgebo skrev 2013-01-31 17:32:34 följande:

    Varför ska jag när vissa här behandlar mig som jag inte är värd skiten under skorna?
    Kallar mig för fula saker, tappar all respekt för såna människor.

    Kanske för att vissa behandlar dig utifrån det intrycket som DU gett dem? Det kanske är för att DE tappat respekten för DIG, utifrån det intrycket du ger? Tror du att du hade blivit bemött på samma sätt om du gett ett annat intryck?

    Personligen har jag väldigt lite respekt för människor som skyller allt på yttre omständigheter, och som saknar förmåga att reflektera över sig själva och sitt beteende.
    Är du bara pantad eller är du dum i huvudet på riktigt?
  • Smecker
    telgebo skrev 2013-01-31 17:41:06 följande:
    Ja du jag har fått så mycket skit, jag är en bidragande orsak att vissa blir avreggade av redax för all skit dom slänger ur sig mot mig och jag skapar ofta trådar som väcker ilska osv. Men när man skapar en sån här tråd och får ton av massa fördömande människor som dessutom ska länka till andra trådar man har haft då undrar man hur sjuk en människa kan bli, hur lågt man kan sjunka. tala om bristande respekt.

    Jag inser att det är ingen vits att vara anonym. det är fega människor oftast som inte vågar stå för vad dom tycker utan är så jäkla rädda att tycka annorlunda.

    Hanterar det olika när jag får skit, ignorans är svårt så det brukar bi riktigt rötägg själv eller anmälning.
    Jag förstår inte problemet med att hänvisa till andra inlägg och trådar du skrivit? På vilket sätt är det respektlöst?
    Är du bara pantad eller är du dum i huvudet på riktigt?
  • Smecker
    telgebo skrev 2013-01-31 18:12:51 följande:

    För det tillför inget till trådens ämne. Jag tycker det tyder på att man är dum i huvudet som gör så. I detta fall var det ju för att förstöra inte hjälpa, det är ensak om man gör det för att hjälpa nån som typ söker info eller så men att göra det för att jävlas och dra fram en massa skit då är man störd och jag förstår inte vitsen. En sådan omogen människa borde inte vistas på FL.

    Eftersom DU är trådens ämne så är det intryck DU gett av dig själv, bland annat genom det DU skriver i den här och andra trådar, högst relevant och tillför väldigt mycket i att ge en bild av DIG som person. Vad gäller "dra fram en massa skit" så är det faktiskt saker som DU skrivit, alltså är det DIN "skit" som dras fram. Sedan kanske du själv inte gillar bilden som ges av dig själv, men det förändrar inte faktumet att det är DU som gett den bilden.
    Är du bara pantad eller är du dum i huvudet på riktigt?
  • Smecker
    telgebo skrev 2013-02-04 20:13:21 följande:
    Jo det håller jag verkligen med om, men vissa kan ju har svårt att vissa upsskattning och gör det på ett jäkla märkligt sätt.



    Jag är nästan helt säker på att det inte handlar om uppskattning i det här fallet.
    Är du bara pantad eller är du dum i huvudet på riktigt?
  • Smecker
    telgebo skrev 2013-02-04 20:46:11 följande:

    sett min inbox?
    Vad skulle det bevisa, förutom att det finns "män" på FL som inte är särskilt nogräknade gör och säger vad som helst för att få doppa?
    Är du bara pantad eller är du dum i huvudet på riktigt?
  • Smecker
    telgebo skrev 2013-02-04 23:05:54 följande:

    Jag fattar vad doppa är, men tror du jag inte kan bedöma om killen bara är ute efter det eller? Jag är fan inte desperat att få kuk, jisses vad fördomsfulla människor det finns samlade i en och samma tråd. helt sanslöst.
    Du är ju ute efter killar som bara är ute efter det, enligt dig själv. Hur vet du på vilka grunder de valde ut dig? Och hur vet du ifall de bara valde ut dig, eller om de valde ut allt på FL som har tre hål och har puls?

    Antalet mail i din inbox är i sig ingen bekräftelse på uppskattning.
    Är du bara pantad eller är du dum i huvudet på riktigt?
Svar på tråden Ska det vara så jäkla svårt att få sex som tjej?