• Liselurvan

    behöver hjälp från er ap-experter! lämna 9-månaders hos pappa?

    frida198004 skrev 2013-02-06 12:02:05 följande:
    Hej allihopa och tack för era svar!

    Jag håller med er om att "traumatisera" var ett olyckligt ordval - jag tycker det vore bra för bebis och pappa att vara själv på det sättet att de får umgås på sitt eget sätt och min man förhoppningsvis få lite mer självförtroende i sin papparoll.

    Det som gör att jag oroar mig ändå är att t ex här på FL så skriver folk alltid typ *jag skulle ALDRIG lämna mitt barn med pappan så tidigt - det är en så KÄNSLIG ålder" och eftersom jag inte är så påläst inom ämnet så blir jag så osäker på om det är dåligt för bebis att helt plötsligt vara en längre period med pappa (och liksom undra var mamma är och om jag övergivit den) från att inte ha varit så länge själv med pappa tidigare.

    Dock har jag inga som helst tvivel alls på att pappan klarar att vara ensam med bebis galant, det är liksom inte där min oro ligger.

    Usch, förlåt om det blir rörigt - jag antar att det är rörigt i mitt huvud också :)
    Hej!
    Här på FL skrivs det en helt massa grjejer det är oftast människors personliga åsikter och inget man måste rätta sig efter...dessutom är det många här som verkligen har behov av att göra sin röst hörd och det får dem att låta som de verkligen har RÄTT också...hehe ibland är det så spännande...
    Men du, till din fråga så tycker jag självklart att du ska åka på spa! (min personliga åsikt ) OM du ammar mycket är väl det enda som försvårar det hela lite iså fall..
    Det är kanske oftast värre för mamman än för barnet...Lycka till
  • Liselurvan
    cloudberry79 skrev 2013-02-06 12:17:09 följande:
    Man MÅSTE ju inte rätta sig efter AP-tänket, men är man AP-inriktad och vill ha andra AP-föräldrars input och åsikter så begriper jag inte varför folk ska komma och dumförklara de som gillar AP och tycker det är bästa sättet att leva med små barn.
    Nä, det har du rätt i!
Svar på tråden behöver hjälp från er ap-experter! lämna 9-månaders hos pappa?