• Giliii

    Kan någon berätta om äggledarspolning

    jag gjorde en spolning för två månader sen, jag fick inget " lugnande " eller något liknande bara penicillin direkt efter..
    Vill absolut inte skrämma dig eller någon annan, men det var det värsta jag har varit med om i hela mitt liv..
    För det första så hatar jag att sitta och vresa upp underlivet i någon annans ansikte, sen att det var en manlig praktikant med gjorde inte saken bättre, så antagligen spände jag mig väldigt mycket. Jag minns att det gjorde fruktansvärt ont, mens värk gånger tusen, därefter svimmade jag, och var borta i någon minut..
    Dom hittade inget fel, vilket känns skönt, vill aldrig behöva göra dedär igen!! usch!! 

  • Giliii

    Ja de borde ju göra mer ont in man är spänd, jag hade ju inget som blockera, vad dom kunde se i alla fall och jag fick ju jävligt ont! Hade jag varit avslappnad och inte skrämt upp mig själv så förbannat innan så tror jag inte att jag hade upplevt de som jag gjorde, hjärnan kan ju lätt spela en ett spratt när man är rädd! Ju mer du läser och tänker på det, det sto värre tror jag, åk dit och gör det bara som vilket läkarbesök som helst:)

  • Giliii
    Aria skrev 2013-02-18 14:34:22 följande:
    Hej tjejer tack så mycket för era berättelser, nu är det bestämt jag ringde idag och fick en tid redan imorgon för att göra spolningen. Jag är jätte nervös men jag ska ändå göra den så att det är gjort, kanske finns det något som behöver rensas ut eftersom jag kan räkna gångerna jag fått mens under 10 år på mina två händer.....

    Lycka till :) det kommer garanterat gå jätte bra :) uppdatera om hur det gick imorgon :)
  • Giliii

    Det krävdes några försök för att få in den på mig också, men min läkare gav inte upp, hon kallade in en sköterska som satt vid mig och pratade allmänt så att jag kunde slappna av, tillslut så funka det.. Så lägg absolut inte skulden på dig själv, :)

  • Giliii
    Aria skrev 2013-02-19 19:47:05 följande:
    tror du man kan få ett nytt försök? känner mig så nere
    Det tror jag absolut, prata med din läkare och förklara situationen :)
Svar på tråden Kan någon berätta om äggledarspolning