Inlägg från: Swensken89 |Visa alla inlägg
  • Swensken89

    Clearblue - fråga Jessica!

    Grattis hopp84 och 123456 till era plus och hoppas att det kommer gå vägen och att det kommer gå bra för er.
    Grattis  till er som blivit utvalda också!
    Hoppas ni med lyckas bli gravida snart!
    Och vi andra också såklart :)

    Grattis igen!

  • Swensken89

    Jag skulle gissa på att man skickar vidare sitt paket om det är oanvänt och att man får behålla det om man har använt det och blivit gravid med hjälp av paketet. Men det är min gissning bara. Tycker det vore logiskt iaf.

  • Swensken89
    Demajbebis skrev 2013-02-16 22:58:14 följande:
    Hon var alltså redan gravid men tog paketet för att sälja det..

    Gud vad fult gjort! Man kan ju knappast tänka på oss andra här i gruppen och andra som försöker bli gravida. Skulle jag få ett paket gratis och hunnit blivit gravid redan eller blivit gravid med hjälp av paketet skulle jag definitivt inte sälja det utan snarare skänka det till någon av er här i gruppen. För det är väl det det handlar om. Att så många som möjligt
  • Swensken89
    123456 skrev 2013-02-16 23:01:15 följande:
    Jag har faktiskt inte koll på villkoren, verkar inte ha läst så noga när jag anmälde mig. Var kan de finnas så man kan läsa dem tro? Det blir nog bra oavsett, det viktiga är ju att någon annan får chansen att få komma med i gruppen och få hjälp att bli gravid. Jag trodde dock att jag skulle få utse den som får ta min plats men så kanske det inte är. 

    Jag fattade också det så. Att man skulle få välja någon i gruppen.
  • Swensken89
    Demajbebis skrev 2013-02-19 13:50:30 följande:
    Hej Jessica! Då jag inte fått monitorn ännu, och fick svar på mitt blodprov jag tig dag 21 i cykeln för att kolla ägglossning, det visade lågt. Så jag tog ett test med digitalt ägglossningstest idag, fick ingen smiley men Stickan man sätter i hade jag ett ganska starkt teststreck på,hur tolkar man det? Eller man ska inte kolla Stickan alls?
    Jag beställde digitala ÄL-test idag och läste där att man inte skulle bry sig om strecket som kan bli på själva teststickan.
  • Swensken89
    Pau skrev 2013-02-20 11:19:02 följande:
    Hej Jessica. Jag plusade idag =)) har inte kommit igång med det som jag fick i mitt packet som utvald i gruppen. Hur gör jag med det? Har endast använt graviditetstesten (tre stycken) som följde med. Det andra ligger inplastat fortfarande. /Paulina

    Grattis till plusset! Hoppas allt går bra gör er! Kramar
  • Swensken89
    bananer80 skrev 2013-03-06 13:56:21 följande:
    Hej Jessica och alla medlemmar i den här gruppen! Jag har den stora glädjen att meddela att jag blivit gravid  och skulle därför vilja passa på och ge bort ett paket till någon av de som inte kom med som VIP-medlemmar första vändan. Den jag skulle vilja välja är Sofia383, räcker det  att jag meddelar så här? Tack för hjälpen Clearblue och lycka till allihopa! Kramar

    Åh vad roligt! Grattis! Hoppas allt kommer gå bra för er!
  • Swensken89

    Hej! Jag är inne på första omgången med monitorn. Fick hög redan på första stickan på dag 6 och sedan dess har jag haft hög. Är på dag 16 nu. Hur många dagar kan den vara på hög innan den slår över till max? Kommer den slå över till max? Normalt har jag en menscykel på 30-32 dagar. Senaste ägglossning var på dag 20. Dock var mensen då sen. Började inte ordentligt förrän dag 36(dag1). Jag kan tillägga att jag tagit alla tester som monitorn har bett om.

  • Swensken89
    Clearblue Expert skrev 2013-04-02 17:09:21 följande:
    Hej Swensken89,

    Om du har oregelbunden menstruationscykel, och du har utfört alla test till punkt och pricka hittills, så kan det fortfarande hända att ägglossning kommer att ske över de kommande dagarna. Speciellt om din senaste cykel var så lång som 36 dagar.

    Om monitorn har visat hög fertilitet sedan dag 6 tyder det på att du hade förhöjda östrogenvärden redan då i cykeln.

    Är du under några fertilitetsbehandlingar som innehåller östrogen?
    Har du nyligen slutat någon annan hormonbehandling (som preventinmedel)?
    Hur utför du dina test? Urinstråle/kopp och hur många sekunder.

    Kram
    Jessica
    De senaste 6 månaderna har jag vanligtvis haft en menstruationscykel på 30-32 dagar, förutom den senaste då på 36 dagar. Så har ändå en rätt regelbunden menscykel nu. 

    Jag är inte under några behandlingar och har inte nyligen slutat med preventivmedel (tog ut hormonspiralen september 2011). 

    Jag kör med kopp i 15 sekunder precis som det står i manualen att man kan göra.

    kram

    Johanna  
  • Swensken89

    Hej! Jessica.

    Ska börja min andra cykel med monitorn.

    Fick mensen idag. Då blir det dag 1 idag eller hur? Så ställer jag in monitorn imorgon blir det dag 2. Tänker jag rätt då?

  • Swensken89
    Clearblue Expert skrev 2013-05-03 15:46:43 följande:
    Hej Swensken

    Du tänker alldeles rätt. Det du dessutom bör tänka på är vilken tidspunkt din mens började, började den sent på dagen borde du ställa in monitorn på dag 1 imorgon istället för dag 2, men började mensen tidigt eller runt den tidspunkt som du kommer att utföra de flesta test, så ställer du inte den som dag 2 imorgon.

    Ha en fin helg

    Jessica



    Ok. Tack! Detsamma :)
  • Swensken89
    Kiwa skrev 2013-06-20 08:56:33 följande:
    Hej en fråga om man kör med monitorn en hel månad nu och man fick aldrig MAX bara hög, finns det då en chans att man kan bli gravid en då? eller hur fungerar det?
    Mvh Mikaela 
    Ja, jag blev det :) 
    Hade ÄL senare så stickorna och perioden var slut när den väl kom.
    Plussade i fredags :)  
  • Swensken89
    Kiwa skrev 2013-06-20 10:08:23 följande:
    Hur många dagar efter att du slutade med stickorna plussade du? :)



    Tror det vart ungefär 18 dagar.
Svar på tråden Clearblue - fråga Jessica!