Inlägg från: Lva82 |Visa alla inlägg
  • Lva82

    Clearblue - fråga Jessica!

    Hej Jessica!
    När man får max på monitorn, visar den då max i 2 dagar i rad för alla? Eller är det olika?
    Häls. Lena 

  • Lva82

    Hej!
    Är det alltid senast dag 9 man börjar med stickor? Eller kan den börja vilja ha stickor senare?
    Häls. Lena 

  • Lva82

    Grattis till er som plussat redan och inte hann börja med monitorn ens:)
    Jag blev inte uttagen men har använt monitorn i 3 månader nu och tycker den är jättebra (kanske att stickorna är lite dyra som man måste köpa till) Jag hoppas på ett plus i mars nu, vill så gärna!!!:)

    Kram till er allihopa och lycka till!
     

  • Lva82
    gabbi81 skrev 2013-02-14 07:01:11 följande:
    Oj då, höjning redan på dag 11. Hur länge kan jag ha denna höjningen innan max kommer? Har aldrig någonsin haft en cykel under 30 dgr nämligen.. Vad innebär denna höjningen? Vad är det för hormon monitorn reagerar på ? Spännande.. :)
    Jag brukar ha höjning redan från dag 9! Sen har jag det till ca dag 17-18 så en lång tid alltså innan max kommer.
  • Lva82

    Hej Jessica.

    Om man tittar på de här två strecken som finns på stickorna till monitorn så är ju det ena av dom LH-strecket.  
    Jag borde ha ägglossning inom kort och igår när jag tog ut stickan ur monitorn, den stod på hög, då är LH-strecket ganska starkt men inte starkare än det andra strecket. Nu imorse så visade LH-strecket lite mindre starkt mot igår vilket jag tycker är konstigt.
    Är det inte så att LH ska stiga mer o mer och bli starkare o starkare på stickan ju närmre ägglossning man kommer?  Jag testar samma tid varje dag med morgonurin. Varför var LH starkare igår mot idag? 

    Tack,
    Mvh Lena 

  • Lva82

    Hej Jessica!

    Tänkte bara höra med dig vad du tror.. jag är på dag 26 på monitorn och den har visat hög sedan dag 10. Ingen ägglossning än alltså. Jag borde haft ägglossning runt dag 17-18 men vet faktiskt inte då min mens är lite oregelbunden. Jag brukar ha mycket flytningar från dag 11 ungefär och sen hela tiden fram tills jag får mens men denna cykeln har jag varit nästan helt torr och fattar inte vad det är med min kropp. Tror du jag kommer ha ägglossning även fast jag är på dag 26 och vad är det som gör att man inte har ägglossning om så är fallet? Jag hade ingen ägglossning i november förra året..

    Tack
    Mvh Lena 

  • Lva82
    Clearblue Expert skrev 2013-03-08 19:09:51 följande:
    Hej Lva82

    Om du råkar ha en mycket längre cykel än 42 dagar den här månaden är det mycket möjligt att ägglossning sker efter dag 26 i cykeln. Däremot är det extremt svårt att veta om man verkligen har haft ägglossning eller inte, och det är tyvärr inget jag kan svara på. Höga östrogennivåer brukar resultera i vita flytningar, (nu har jag inte dubbelkollat längre tillbaka i forumet, ursäkta om jag upprepar frågor) så nästa fråga är om du är under några fertilitetsbehandlingar?

    Om du upptäcker något ovanligt i underlivet, som du beskriver  rekommenderar jag att du diskuterar med läkare/gynekolog. De kan också hjälpa dig att ta reda på om du har ägglossning eller inte. Det jag kan säga är att det är absolut normalt att inte ha ägglossning varenda menstruationscykel

    Angående monitorn rekommenderar jag att du väntar ut denna cykel nu, speciellt om det är första månaden med monitorn. Därefter kan vi börja fundera varför monitorn inte (eventuellt) har plockat upp dina hormonförändringar. 

    Beklagar att jag inte kan vara till större hjälp för dig. 

    Kram
    Jessica 
    Hej igen!

    Jag e så glad, helt plötsligt imorse visar monitorn max! på dag 27! Fick lite blöta flytningar igår och sen nu imorse bara pang så blev det max:)) varför blir min menscykel bara längre o längre?? fattar inget.. 
Svar på tråden Clearblue - fråga Jessica!