Inlägg från: Mammas Lilla Ängel |Visa alla inlägg
  • Mammas Lilla Ängel

    Clearblue - fråga Jessica!

    123456 skrev 2013-02-12 21:17:16 följande:
    Hej allihopa!

    Jag kan inte fatta hur lyckligt lottad jag är. I fredags fick jag paket från clearblue och eftersom jag väntar på mensen så tänkte jag att jag skulle kolla in stickorna och monitorn till nästa ägglossning, Så började jag tänka efter i söndags att jag nog trots att mensen varit oregelbunden borde fått mensen till helgen. För skojs skull gjorde jag i måndags ett gravtest med en av testen som kom med i paketet och det blinkade glatt GRAVID!! 2-3 veckor. Är det inte helt fantastiskt! Jag är 35 år, gift och vi har ett barn sedan innan som är 2 ½ år. Vi har försökt att bli gravida ett år. (testat annat ägglossningstest donatest i höstas men det var verkligen bara skit, reklamerade det efter tre månader). Nu vill jag ju också veta hur jag skickar detta gruppmedlemskap vidare. Jag vill ju så oerhört gärna att någon annan också snabbt ska få möjligheten att öka på sina chanser att bli gravid.
    Hjärta
     

    Grattis :)

    Häe kämpar vi fortfarande vidare eftre att vi förlorade vår son i vecka 22 den 5 oktober 2012. Det tog oss 3år Första barnet. :( Ansökt två gånger till clearblue men inte kommit med :( Men vill önska dig all lycka med graviditeten :) <3  
  • Mammas Lilla Ängel
    hopp84 skrev 2013-02-12 20:02:56 följande:
    Hej tjejer!!
    Jag fick mitt paket i fredags och gjorde då ett graviditetstest som var positivt...blev väldigt chockad och glad :). Är 28 år och min sambo 32, har försökt bli gravid i 8 månader, har PCO och har ätit 3 omgångar med Pergotime. Skulle egentligen varit hos gynekologen för vidare utredning igår men nu ska jag dit om två veckor istället för ett tidigt VUL. Håller tummarna för att allt ska gå bra, man är ju lite orolig. Min fråga till dig Jessica är hur jag ska göra nu? Gå ur gruppen och skicka paketet vidare eller hur fungerar det?
    Håller tummarna för er nu tjejer!! Med monitorn från Clearblue och stöd från gruppen kommer detta bli toppen :)

    Kramar!!  

    Grattis till plusset :) Önskar dig all lycka {#emotions_dlg.flower} 
    Hur lång tid har du försökt?  
  • Mammas Lilla Ängel

    om 6 dagar har jag BIM. Det är mitt 8de månadsförsök sedan vi förlorade vår son i graviditetsvecka 22, som tog oss 3år. Jag kände av ägglossningssymtom för ett tag sen, så jag kan inget mer än att bara hoppas!! Och givetvis för er skull också att ni ska bli gravida :) 

  • Mammas Lilla Ängel
    även om jag inte är  VIP medlem, får jag ställa en fråga till dig Jessica ändå?

    Det är såhär , att jag har blivit gravid två gånger.  Första gången 2010 men slutade i missfall (tidig), andra gången 2012 som slutade med att jag förlorade min son vid förtidig vattenavgång i vecka 22. han dog i min mage och jag var tvungen att genomgå en tuff och jobbig förlossning. Under dessa två graviditeter använde jag era clearblue + som visade tydligt att jag var gravid. Nu har vi sedan 8 månader tillbaka (direkt efter första mensen från förlossningen) försökt igen. tog oss 3år med förra graviditeten.

    Denna gången har jag köpt ert clearblue + igen. eftersom jag har varit extremt trött , haft jätte svullen mage och lite ömt i brösten emellanåt, och fått en pytteliten mini blödning idag vid sex på BIM -3. jag tog testet med morgonurin som man ska göra, använde en ren liten skål, doppade stickan och lätt den ligga plant som man ska göra.

    MEN.. direkt kom där upp en + tecken som höll sig ett tag, som sedan mattades ut och senare under dagen försvann. varför är det så? är det min kropp som är konstig efter vad jag gått igenom eller är det testet som är fel? Jag har inte sett det under mina andra två test som visade +. jag har tilloch med sparat testet från min sons graviditet och än idag (på lördag) 1år sedan jag testade det. Hoppas på ett svar, lurigt att det först visar svagt + som sedan efter 10 -15min försvinner och blir svagare. Man blir ju först hoppfull och sedan jätte besviken och ledsen..

    Mvh Malin
  • Mammas Lilla Ängel
    Clearblue Expert skrev 2013-06-11 17:29:46 följande:
    Hej Malin

    Naturligtvis kan du fråga.

    Nu kommer svaret lite sent.

    Testet har en avläsningstid på 10 minuter. Om du har ett positivt svar (kontrollsträcket måste synas) inom de 10 minutrarna så har du ett positivt resultat, det spelar ingen roll om resultatet mattas ut och försvinner lite senare. Samma gäller för negativt resultat.

    Det är helt normalt att linjerna blir svagare eftersom testet reagerar och kommer att fortsätt att reagera efter att urin har satts dit. Därför är det väldigt viktigt att man har kontrollerar testet inom 10 minuter.

    Kram
    Jessica
     
    Tack för svaret!

    Dock blev det inget + denna månaden heller. Kämpigt, försökt i först 3år och efter min sons död så har vi fortsatt i 8 månader nu :(
Svar på tråden Clearblue - fråga Jessica!