Inlägg från: Stassa |Visa alla inlägg
  • Stassa

    Clearblue - fråga Jessica!

    Hej Jessica
    Jag är med på VIP-listan, men har ännu inte fått något sms, avi eller mail om att jag skulle ha fått ett paket. Vet du vad det beror på, eller vem jag kan vända mig till hos er?
    Mvh Stassa

  • Stassa
    Clearblue Expert skrev 2013-02-13 09:58:00 följande:

    Hej Stassa,

    Jag ska föra vidare!

    Kram,
    Jessica
    Hej igen Jessica

    Tack för hjälpen. Jag har tydligen lyckats uppge fel telefonnr, så jag har inte fått någon avi. Jag ringde till mitt utlämningsställe, och de sa att jag behövde ett kollinr för att kunna hämta ut mitt packet. Kan du även hjälpa mig med det.
    Förlåt för att jag krånglar. Tungan ute
    Kram Stassa
  • Stassa
    Clearblue Expert skrev 2013-02-13 13:39:31 följande:
    Jag ska föra vidare, förhoppningsvis återkommer någon till dig inom kort! Inget krångel alls Sassa, vi vill ju alla att du ska få ditt paket! Glad

    Kram,
    Jessica
    Tack! Egentligen är det ingen brådska, för jag hade (förmodligen) ÄL förra vecka, så nu väntar jag bara på BIM. Men sen efter det kan jag börja använda mitt packet. Fast jag hoppas ju att jag inte behöver använda det förstås.Skrattande
    Kram Stassa
  • Stassa
    Trasslet skrev 2013-02-13 17:35:12 följande:
    Hej Jessica,

    Samma sak gäller för mig. Är med i VIP-gruppen, men har inte fått något paket tyvärr. Kan du kolla åt mig också, så är du supersnäll!?

    Tack på förhand!
    /Trasslet

    Hej Trassel
    Jag hoppas att det löser sig för dig. Hos mig låg felet hos dem på utlämningsstället som hade skickat sms:et till fel nr (trots att rätt nr stod på kartongen). Jag fick dock mitt kollinr mailat till mig, och kunde i gåt kväll gå och hämta min kartong.
    Så nu är det nästan så att jag vill att min mens ska komma, så att jag kan börja använda monitorn. Ja, egentligen så önskar jag ju att mensen inte kommer alls på ca ett år, men det ska bli lite kul att få leka med monitorn.
    Kram Stassa

  • Stassa
    MajsanGG skrev 2013-02-19 11:49:57 följande:

    Jajamen! 2013 plussar vi! :) Jag gjorde spolningen igår o hoppas på plus denna gång! Hoppas hoppas hoppas! Kram!

    Hej Majsan GG
    Med risk för att låta korkad, men vad är en spolning? Varför gör man en och gör det ont?
    Kram
  • Stassa
    MajsanGG skrev 2013-02-19 12:23:24 följande:

    Hej Stassa! Du låter inte korkad alls, jag hade ingen aning vad det var heller! :) Jag är i mitten av utredningen av våran barnlöshet. En av proverna heter HSSR (tror jag) o kallas vanligtvis för spolning. Nu kommer jag förklara lite dåligt för som sagt, jag är fortfarande lite dålig på svenska, sorry! :) Det hon gjorde är att stoppa in en catheter längst in o sen spruta en kontradt vätska. Då kan läjaren se att äggstockarna är okej, att det inte är stopp. Det som brukar hända är att man har lättare att bli gravid efter det då smågrabbarna har "mer plats" att ta sig till mål... och ja, det gjorde ont! Men inte alls som jag hade läst. Jag skulle säga att det var som en jobbig mens, nåt sånt. På torsdag är det dags för ägglösning ultraljud. O mittemellan är det att mysa massor o hoppas på det bästa! :)
    Ok, då förstår jag. Lycka till och mys ordentligt.
  • Stassa

    Hej Jessica


    Jag är inne på dag 20 och har fortfarande bara hög fertilitet, vilket jag har haft sedan den 3 mars (alltså 10 dagar). Min cykel har det senaste halvåret varit 26-27 dagar lång, så nu undrar jag om monitorn kan ha missat min  ÄL, eller om det kanske är så att jag inte har någon ÄL denna månad, eller att min cykel är helt knäpp. Hur kommer det att bli nästa månad? När kommer monitorn vilja att jag börjar med teststickor då, med tanke på att jag inte har fått max (ännu) denna månad?

    Tack på förhand!

Svar på tråden Clearblue - fråga Jessica!