Inlägg från: Ensamåvilsen |Visa alla inlägg
  • Ensamåvilsen

    Insemination

    Hejsan, Hur gardet gått för dig? Hur ser din situation ut? Jag ska göra mitt första försök förhoppningsvis nästa vecka, är ensam och 36år. Håller tummen att ditt försök gick bra, Malin

  • Ensamåvilsen

    Håller tummen för dig! Storkkliniken, vilken går du till? Kanske kan mailas lite här å byta erfarenheter? Vart bor du?

  • Ensamåvilsen

    Jag fick första ja på ägglossninstestet kvällen 13/6, åkte över till Danmark den 14/6 och gjorde min första insemination den 14de. Mycket blandade känslor efteråt och nu är det endast en v kvar tills jag kan testa:). Vet inte om jag känner några symptomer eller om det bara är inbillning. Jag har dock haft en jäkla magkatarr hela veckan, men det är ju knappast en symptom, eller? Brösten är större och mensvärken där senaste dagarna.... Men detta kan ju vara vanliga mens symptomer.... Bara vänta och se! Någon som försöker få första barnet här eller har ni barn sen tidigare? Jag gjorde ett gravitetiskt idag, tidigt jag vet....beräknad mens 28/6 visade negativt

  • Ensamåvilsen

    Hej igen, hur gick tredje försöket?


    miamaria76 skrev 2013-06-06 18:41:11 följande:
    Hej. Är inne på mitt tredje försök, var nere i måndags. så det har ju inte gått så bra än. Är även jag singel och 37 år. Vilken klinik ska du till då? 

  • Ensamåvilsen

    Tråkigt!!! Hur ser tankarna ut om framtida försök nu, blir det att prova IBF eller vad känner du?


    miamaria76 skrev 2013-06-23 22:49:13 följande:
    Det blev inget denna gången heller.

  • Ensamåvilsen
    miamaria76 skrev 2013-06-25 10:14:48 följande:

    Nu blir det inga mer försök förrän sep/okt, behöver semester. Bm tyckte att vi skulle pröva en gång med ägglossningsspruta innan, för att se om det hjälper, men fungerar det inte då så kanske det är dax med IVF.

    Hejsan,

    Ok ja ibland kan det vara bra med en paus i det hela:=(. Har du gjort tre försäk utan hormoner osv eller hur har du gjort? Vad innebär det med ÄL spruta?

    Jag väntar på BIM som är tors el fredag har haft mensvärk hela förra veckan så hoppades, men sen igår mer och mer mensvärk så tror nog tant röd hälsar på snart:=( Trist men men vara ju bara första försöket, men man hoppas ju alltid! Är du med i Femmis?     
  • Ensamåvilsen

    Jag gjorde alla tester som krävdes innan på kvinokliniken men när det kom till att kolla passage osv i äggledarna så blev svaret att det inte gör fertilitets undersökningar på ensamstående i sverige:=( Men men jag deppar inte än idag åker jag över till storken i köpenhamn för att kolla så gångarna är fria och betalar för det, förhoppningsvis ser allt bra ut och hoppas på nästa insenimations försök på Onsdag eller Torsdag denna vecka:=)

    Har ni andra gjort denna undersökning, genomspolning av äggledarna? Gjorde det ont?
    ha en bra dag    

  • Ensamåvilsen

    Gjorde genomspolning av äggledarna i måndags på kliniken i Köpenhamn och passagen var det inga fel på:)! Skönt! Igår kväll visade ÄL testet positivt så nu har jag precis kommit tillbaka till Sverige och nu håller jag tummen i två veckor:))))). Var fler svenskar där idag, kul!

Svar på tråden Insemination