Inlägg från: Lily of the Valley |Visa alla inlägg
  • Lily of the Valley

    Småbarnsföräldrar i Gävle

    Jag hoppar gärna in även fast jag bott här i 8 år. Känner mig nyinflyttad ändå eftersom jag inte känner så många. Dottern 4 år och sonen fyller 2 nästa vecka. :)

  • Lily of the Valley
    maxina skrev 2013-05-08 19:11:39 följande:
    Roligt att vi blir flera :) Vart i Gävle bor du då? Och vart har du flyttat ifrån?
    Jag bor i Valbo. Såg tidigare i tråden att du bodde i Hagaström, där har jag bara varit när vi varit på skridskoanläggningen som är jättefin! Jag flyttade hit från fjällen i Jämtland. 31 mil enkel resa, så ni har ju mycket längre till Gbg =/
  • Lily of the Valley
    Fiaaif skrev 2013-05-09 14:17:44 följande:
    Så vad hittar ni alla på en röd dag som denna? Synd att det inte blev finare väder. ..
    Vi köpte hus förra sommaren, så här är det mycket att göra nu när snön smält bort. Har haft en riktig jobbardag på gården ;) Vad har du/ni pysslat med då?
  • Lily of the Valley

    Jag blir avundsjuk på er som är utbildade lärare. Själv har jag inte ens börjat plugga än, håller tummarna att jag kommer in i höst :)

    Vad hittar alla på i helgen?

  • Lily of the Valley
    Verand skrev 2013-06-01 10:01:45 följande:
    FruFantomen- jag är ute på minst en promenad om dagen, när vädret tillåter dvs, så jag ser fram emot lite sällskap. :) imorgon söndag verkar det bli regnigt om man ska tro vädret. Men kanske i veckan?

    Lily of the Valley- ska du läsa till lärare?
    Det är tänkt så :) Jag har sökt förskollärarprogrammet i första hand och lärarprogrammet för F-3 i andra hand. Fast för bara nåt år sen så var jag helt övertygad om att jag skulle bli gymnasielärare ;) Jag antar att jag är rätt velig, förutom att jag är helt på det klara med att jag ska bli lärare
  • Lily of the Valley
    Fiaaif skrev 2013-06-22 10:24:32 följande:
    Hoppas ni haft en fin midsommar alla! Här blev det ett kort firande vid stången då regnet hängdr i luften och vi skulle gå en bra bit hem. Men trevligt var det iaf :) Tänkte kolla om någon skulle vilja ses nån dag? En lunch på stan?
    Jag är på!
  • Lily of the Valley

    Hej allesammans!

    Nu är det sommar och många är bortresta eller har fullspäckat med aktiviteter på hemmaplan, så jag förstår att det inte skrivs så mycket här i tråden :)

    Vad gör ni nu i sommar? Själv är jag med familjen och hälsar på mina släktingar i Jämtland just nu, sen ska vi åka till Gotland en vecka. Men i augusti skulle det sitta fint med en lekträff :)

    Vilka är med på att ses? Skulle vara bra om vi kunde bestämma ett datum snart :)

    Hoppas ni allesammans har en underbar sommar!

  • Lily of the Valley

    Nu var det över tre månader sen jag skrev här... Har några av er träffats nåt?

    Hur är det med er alla? Själv har jag fullt upp med att lära mig hur jag ska kunna kombinera studentliv med familjeliv. Tiden räcker inte alltid till Men är det nån träff på gång så hakar jag/vi mer än gärna på!

    Imorgon ska jag och barnen eventuellt till öppna förskolan i Hemlingby. Inte varit där förut, så vi får se om vi hittar dit Någon som brukar vara där? Eller vilka öppna förskolor är det "som gäller"?

  • Lily of the Valley

    JullansMami: jag pluggar förskollärare :) Ja, vi tog oss iväg till Hemlingby där vi blev väldigt väl bemötta. Mysigt ställe, förutom att det bara var yngre barn där.

    Verkar vara svårt att hitta barn äldre än 1,5 år... Innan jag började plugga har haft funderingar kring att bli en hemmaförälder (dvs hemma på heltid) men kommit underfund med att jag nog inte skulle klara av det för att jag vill kunna vara social med vuxna också. Känns som ett egoistiskt beslut, men som deppig blir jag ingen bra mamma... Försöker nu att ha barnen hemma så mycket som möjligt, dvs så mycket studierna tillåter. Så vi ses gärna någon vardag, ifall någon annan har tid och lust :)

    Vad säger ni? Börjar bli dags att få till en träff! :) Skulle det kunna vara genomförbart innan jul eller måste vi skjuta på det till januari?

Svar på tråden Småbarnsföräldrar i Gävle