• MammaBorg

    Småbarnsföräldrar i Gävle

    Hej tjejer! Hoppas det är ok att jag hoppar in här, roligt med fler mammor i Gävle som vill ses. Har tidigare letat efter fler mammmalediga här i trakten men inte hittat så mycket intresse, sedan har jag kommit av mig sedan minstingen kom. Jag är inte riktigt nyinflyttad, kommer från Sandviken men har bott i Gävle i snart 15 år (oj, visste inte att det var så länge förrän jag räknade nu) men har inte så många vänner med barn. Jag har en son som blir 3 i oktober och en son som är 6 månader, och är alltså hemma med minstingen. Jag träffar gärna andra mammor. Öppna förskolan, fika, lekparkshäng, ja.. Vad som helst egentligen :). Jag bor i Andersberg, såg att det var någon mer som gjorde det. Hoppas alla har en bra sommar! Jag har en aning om att jag känner Fru kaka, eller??


  • MammaBorg

    Va roligt! Vart i Andersberg bor ni? Vi bor på Snögatan. Min minsting är 6 månader så jag hade tänkt börja gå lite på öppna förskolan nu när de startar igen efter sommaren. Har varit mycket på öppna förskolan i Andersberg med stora killen när han var mindre, det är jättebra där. I Sörby har jag aldrig varit men gick på sång där förut, ska kolla om de har något sådant nu också. Annars testar jag gärna öppna förskolan där någon gång. Har varit några gånger i Hemlingby också, där är det också bra.

  • MammaBorg

    Då bor vi riktigt nära :). Hittade att de har Musiklek i Tomaskyrkan i Sörby så jag har mailat dit och kollat om det finns platser kvar, väntar nu på svar. Det var på måndagar sådå får jag även ha med stora killen. Sedan vet jag att många gått på babyrytmik någonstans på stan men hittar inget om det.

  • MammaBorg

    Fröken c: Hoppas det finns platser kvar så kan vi gå på det tillsammans. Vill gärna ses, nu i veckan går stora sonen på dagis till 11 (sommartider när man är hemma med syskon) så då kan det bli lite svårt med promenad. Dessutom vill jag helst ses med bara ett barn :).. Har öppna förskolan öppet nu i veckan? Annars kan vi ses veckan efter då stora går på dagis 9-14.

    Om du förresten inte vill ta en morgonpromenad.. typ vid 8.30?? Då brukar minstingen vilja sova :).

  • MammaBorg

    Fröken c: Jag promenerar gärna imorgon. Jag skickar mitt mobilnummer till dig i inboxen så kan vi bestämma tid och plats via sms istället.

  • MammaBorg

    Öppna förskolan har öppet som vanligt igen :). Vi har varit där en gång nu efter sommaren, snart måste jag börja gå dit med bara minstingen också.

  • MammaBorg

    Glömde svara på om försäkringen.. Vi har Skandia till barnen. Jämförde massor och så när stora sonen var nyfödd och det blev samma för minstingen. Men eg vet jag ju inte om den är bra, men hoppas såklart.

    Och stort grattis till bebisen!

  • MammaBorg

    Tomsfru: Då är våra små ungefär lika gamla :), min Levi blir 9 månader den 29:e. Sedan har jag en 3-åring också. Jag skulle kunna träffas någon helg med lillkillen. Vi bor förresten i Andersberg, så ganska nära :).

Svar på tråden Småbarnsföräldrar i Gävle