Inlägg från: Anonym (xx) |Visa alla inlägg
  • Anonym (xx)

    Sitta på mitt ansikte..

    Min sambo gillar när jag grenslar hans ansiktet... fast all tyngd verkar att ta i ? . Du kanske ska börja med att dra dit henne utan ord? Att hon ska binda dej kan komma senare. Det finns mycket som låter rätt avtändande när man säjer det högt , men man kan fråga utan ord också.  Jag tycker det är skönt att bli slickad så, man kan hålla sej i sänggaveln och ändra vinkel och tryck.
    Att binda honom har jag gjort i andra sammanhang men det skulle vara synd just då för jag älskar hans händer runt rumpan just då, som håller i och styr.
    Kontrollera nåns andning skulle jag däremot inte vilja göra eftersom jag själv absolut inte skulle gilla att få min andning kontrollerad. Det skulle bara kännas otäckt för mej så det skulle jag tvärvägra och faktiskt avsluta relationen om den var ny, det skulle vara väldigt skrämmande för mej med en kille som var intresserad av det, jag skulle nog inbilla mej att han förr eller senare skulle vilja experimentera min andning. Men det är jag det.

  • Anonym (xx)
    prospicientia skrev 2013-02-26 01:25:36 följande:
    Men hur kommer det dig att det i porren till 95% handlar om de extrema grejerna med förnedring, kvävning, makt ("ombytta roller"), kedjor .... Varför inte helt sonika att hon sitter på huk ÖVER hans ansikte och njutning erhålles? Varför är det så lite fokus på tjejens njutning i porren? 

    Jag kan tänka mej att det finns en klichéroll för män att vara aktiv och drivande, vara den som tar initiativet och ser till att nåt händer från början. Om man tycker att man gjort det tillräckligt är det  skönt att få luta sej tillbaka, släppa kontrollen och bara göra som partnern bestämmer?

  • Anonym (xx)

    Men? Jag hade en teori om varför killar ville att tjejen ibland skulle ta kommandot, som killarna här önskade. Har inget med porr att göra tror jag. varken jag eller min man ser på porr, är inte intresserade. Man kan ha önskningar och fantasier ändå.

  • Anonym (xx)

    Jag läste inläggen från killen som ville bli tvingad att slicka, och killen som ville att tjejen skulle bestämma när han fick andas. Det tycker jag är att ta kommando. Vad porr har med saken att göra fattar jag inte riktigt.

Svar på tråden Sitta på mitt ansikte..