Inlägg från: Trasslet |Visa alla inlägg
  • Trasslet

    Jag är gravidtråden!

    Heeej, nu kvalar jag också in här! Så fantastiskt glad!! :) :) Använde mig av monitorn, precis som du, VEA. Hur går det för er? Ett tag sen det var aktivitet här. :)

  • Trasslet

    Inte mycket, men är mer kissnödig än vanligt och mår illa när jag blir hungrig. :) Njuter så länge jag slipper halsbränna och foglossningar.

  • Trasslet

    Jaha, inskrivning hos bm inte förrän i början av juni. Andra säger att tiden känns gå snabbare med nummer två, men jag räknar dagarna nu också...

  • Trasslet

    Heej, v9+2 här, väldigt illamående hela dagarna, molvärk i magen emellanåt och sjukligt trött. Somnade på jobbet igår. ;) Ska inte till bm förrän om två veckor, men förstår det där med att det känns på riktigt först då. Här känns det fortfarande lite som att det inte är på allvar. ;)

  • Trasslet

    :D Vecka 11+1 här. KUB/NUPP på onsdag nästa vecka (12+2). Är nervös men förväntansfull!
    Min bm tycker att jag har ovanligt bra koll på ägglossning, min cykel och när pytte blev till. Haha, tack Clearblue! ;)

  • Trasslet

    Vad skönt att allt gick bra, Pau! :)
    Själv är jag i vecka 13 (igen, blev tillbakaflyttad en vecka trots att jag ju vet när äl var - de förklarar det med att ägget kan ta tid på sig att fästa).

    Fick halvkassa odds på CUB-testet, men vi har bestämt oss för att inte gå vidare med det. Risken för mf vid fostervattenprov är dessutom högre än vad den är att barnet har DS, så det känns bara dumt att riskera. Några ångestfyllda dagar har det varit dock.

    Är vansinnigt trött och det har bara blivit värre den senaste veckan, trots järntabletter. Däckar titt som tätt om dagarna. Måste kanske kolla upp det om det inte vänder snart. Kräkningarna fortsätter också. Jaja.. Min bm säger att man blir "mer" gravid andra gången, så det är väl bara att hålla ut. :S

    Hur mår ni andra?

  • Trasslet

    Åh, hurra Pixlar!! :D

    Själv är jag i v 16 och om två veckor är det rul. Efter ett mindre klockrent resultat på CUB, så är jag jätteorolig men längtar samtidigt.
    Känner bebisen röra på sig ibland. Såå mysigt! Mindre mysigt att jag fortfarande kräks var och varannan dag. :S Såhär var det minsann inte med ettan. :)

  • Trasslet

    V 20 och foglossning har satt in rejält. Har svårt att gå.. Såhär var det inte med sonen, men ska till bm idag och se om man kan göra nåt. Börjat träna igen och funderar på om det har med det att göra, även om det inte gör ont under själva passet. :/ Ont eller jättetjock och utan kondis..?

    Annars har jag redan gått upp 8 kg!! Gick upp 30+ med sonen och det här verkar barka åt samma håll. Oh joy..... :(

    Mindre roligt idag alltså, men förhoppningsvis vänder det. :)

  • Trasslet

    Spirello - med första barnet kan det vara svårt att veta, men när kickarna eller tumlandet blir kraftigare så vet du i efterhand om det var det du kände. :)
    Här kickas det för fullt nu och man kan känna bebisen från utsidan fr o m den här veckan. Sååå mysigt! :D

  • Trasslet

    Här går det också fort. Vecka 25 nu och jag försöker verkligen passa på att njuta av att vara enbarnsförälder, även om vi såklart längtar efter vår nästa lilla kotte.

    Tränar fortfarande varannan dag och mår fint om jag bara anpassar mig. Helt klart en ljusare graviditet än den första. :)

  • Trasslet

    Aww.. Grattis Pau och 123456!! :D
    Själv är jag i v 33 och tiden rusar iväg. :) Mår fortfarande fint, förutom en överjävlig foglossning. Hur går det för er andra?

  • Trasslet

    Och så var det bara 20 dagar kvar och vi ska olägligt nog flytta mitt uppe i allt stök. :) Jobbar en vecka till och sen är det jul och låååångledigt för mig. :)

  • Trasslet

    Vi fick inte heller ett halvårs förbrukning. Två paket ettor, inga tvåor, sen fler treor och fyror (inte räknat). Men, som ni andra skriver, det har mindre betydelse. :)

Svar på tråden Jag är gravidtråden!