Inlägg från: Spirello |Visa alla inlägg
  • Spirello

    Jag är gravidtråden!

    Jag plussade i fredags så det är på tiden att jag ansluter mig till er. Är så orolig att få mf igen, men försöker tänka att vi väntar barn och inte mf.

    Styrkekram till dig jabadabadoo!

  • Spirello

    Hej tjejer!

    Hur mår ni nu och hur långt gågna är ni?

    Jag är i vecka 5+4 idag, alltid hungrig, kissnödig och otroligt ömma och tunga bröst. På fredag ska vi på vårt första besök hos barnmorskan. Antar att det bara är ett hälsosamtal, men känns ändå ordentligt nervös och som om det här verkligen är på riktigt nu.      

  • Spirello

    Härligt att ni har kommit så långt! Längar något enormt efter att passera vecka 12 och kanske kunna pusta ut lite. Idag är jag i vecka 7+3 (enligt BM:s beräkning är det dock 7+6) och nästa vecka ska vi till BM för att prata om eventuellt KUB-test.

  • Spirello

    Pau: Skönt att allt var som det skulle!

    Jag är i vecka 9+4 idag och fick igår mitt inskrivningsbesök hos BM flyttat ett par dagar framåt i tiden. Surt på ett sätt, men samtidigt bra eftersom jag då troligtvis kan lämna blodprover till KUB samtidigt som de andra proverna. Jag ogillar starkt nålar och stick så de får gärna ta alla prover när de redan har stuckit mig.   

  • Spirello

    Idag har vi varit på inskrivning hos BM och även lämnat prover till KUB. En dryg vecka kvar tills vi får se liten för första gången.

  • Spirello

    Idag är det (äntligen) dags för KUB och vi får se liten för första gången. Lugnet som jag känt sedan i lördags då vi gick in vecka 13 har försvunnit och förbytts mot konstant oro över att något ska vara fel när vi kommer dit.

  • Spirello
    Pixlar skrev 2013-07-09 09:15:32 följande:
    ÄNTLIGEN kan jag ansluta mig till den här tråden! Jag fick positivt resultat på testet imorse! Känner mig helt upprymd och har svårt att sluta le :)

    Stort grattis till dig Pixlar!

    Har precis kommit tillbaka till jobbet efter vårt KUB-test. Där fick vi se en mycket sprattlande liten bebis. Låg risk för samtliga kromosomavvikelser och ett slående hjärta! Det var en enorm lättnad måste jag säga. Fick även graviditetslängden beräknad och BM kom fram till precis samma som jag själv hade gjort, vecka 12+3 idag och BF 17 januari.    
  • Spirello

    På morgonen idag har vi skrivit kontrakt på ett hus vi flyttar in i under hösten. Känns riktigt skönt att boendefrågan har löst sig nu när magen växer.

    Det borde vara en positiv dag, men glädjen grusas lite av att en av våra älskade hundar ska få somna in i eftermiddag. Med graviditetshormonerna rusandes i kroppen har tårarna runnit konstant hela natten. Hur ska jag orka?

    Annars så går vi in i vecka 16 i morgon, känns riktigt bra att det börjar närma sig halvtid :)   

  • Spirello

    Jag är i vecka 17 och går just nu och väntar otåligt på RUL den 21:a och sen att få känna bebisen röra på sig. Är riktigt trött på kvällarna och somnar gärna tidigt. Sover dock riktigt dåligt, kroppen är inte riktigt lika smidig som förut. Och värre kommer det bli. Men oavsett vad så är det här det häftigaste jag har gjort och jag ser fram emot höst och vinter för första gången.  

  • Spirello

    Sedan långt innan jag blev gravid har jag haft problem med ryggen, det har inte direkt blivit bättre nu och jag sover inte särskilt bra. Sambon får knappt plats i sängen på grund av alla kuddar jag använder som stöd för rygg, mage och huvud. Igår tröttnade sambon uppenbarligen, för hem kom han med en gravidkudde. Så skönt som jag sov i natt har jag inte sovit under de senaste fyra åren. Bra tips om ni är fler som har svårt att hitta en bekväm sovställning.

Svar på tråden Jag är gravidtråden!