• Juronjaure

    Snart fyraåring som behöver komma ner på jorden?


    Jag tycker nog inte att du behöver göra något åt saken. Förhoppningsvis kommer tjejen ha fullt upp med annat på förskolan, att hon inte har tid att tänka på sitt utseende så mycket. OM andra blir irriterade kommer hon märka det och sluta med beteendet. Det tror jag.

    Vuxna har en tendens att konstant berömma småbarn (t.ex utseendet), för att de inte vet vad de ska prata med barnet om :P Barn har så mycket annat att prata om med varandra, så jag tror att mer barnkontakt kommer lösa problemet av sig självt. Om inte kamraterna uppmärksammar henne (vilket de ofta inte gör i den åldern) när hon tycker att hon är söt, så kommer det inte kännas viktigt för henne att påtala det.

    Jag tror inte att detta kommer bli ett problem.

    Lycka till!
  • Juronjaure
    Anonym (Prinsessan) skrev 2013-03-07 08:18:25 följande:
    Ni behöver inte vara spydiga, jag har ingen anledning att hitta på. Jag har heller aldrig nekat till att jag också ger henne komplimanger, men också att jag försöker tänka på att inte prata för mycket om utseendet.
     
    Skit i spydigheterna och läs de seriösa inläggen istället. Det är ju familjeliv vi är på..........
  • Juronjaure
    straw2008 skrev 2013-03-07 08:38:47 följande:
    O för att förtydliga så finns det väl bara en prinsessa, eller ett par !! Victoria o Estelle. Ingen av dem är ju bildskön så att kalla vackra människor för prinsessor har jag aldrig förstått.
    De är ju ursöta båda två, vad snackar du för skit? Estelle är ju sötaste chipset som media skådat på år och dar :)
Svar på tråden Snart fyraåring som behöver komma ner på jorden?