Inlägg från: minerva123 |Visa alla inlägg
  • minerva123

    Fått hårig mage!

    Ja, jag blev alldeles hårig på magen under graviditeten! Minns inte när det dök upp, någongång mot tredje trimestern kanske. Det har ännu inte trillat bort, sonen är nu 5 v. Får ta till rakhyveln snart!

  • minerva123
    Millass skrev 2013-04-03 09:59:57 följande:
    Minerva123: åh mitt hopp försvann lite nu! Kan det inte ta ett tag innan man får ur alla hormoner ur kroppen då? Dom försvinner väl inte direkt? Så håret försvinner för dig hoppas jag!:)



    Har kanske med amningen att göra? Måste ju ha en massa cirkulerande hormoner av det kan man tycka? Ger det någon vecka till, sedan så får de ryka. Hoppas det inte växer tillbaka bara. Linea nigra har jag också kvar (men fick den bara ovanför naveln konstigt nig). Å andra sidan fick jag inga bristningar och magen är plattare än före graviditeten så ska inte klaga över lite pigment och lite hår...
  • minerva123

    Nja, helt platt är den inte, har alltid haft lite putmage trots normalvikt, men den putar klart mindre nu än förut. Har ingen aning om hur det gick till! Väger något kg mindre än före graviditeten ( gick upp 10 kg), men får ändå inte på mig jeansen ännu. Magfettet verkar ha flyttat till höfterna och rumpan är bredare... Graviditet är ett intressant fenomen!

    Grattis till din graviditet förresten, spännande tid du har framför dig och ännu mer spännande och roligt är det när barnet är ute!

Svar på tråden Fått hårig mage!