Inlägg från: zafarimannensfru |Visa alla inlägg
  • zafarimannensfru

    Adoption från Slovakien?

    Vi står i kö i slovakien och har väntat i nästan 20 månader, vi har 2 barn därifrån sen tidigare som vi hämtade september 2009. Är det någon som ska på BFAs sommarträff? såg att folk från slovakien skulle vara där.

  • zafarimannensfru

    Vi ska kanske på sommarträffen, vet inte om min man kan vara ledig än...sen har vi rätt långt, bor i storumanGlad. Men att passa på att åka till High Chapparal, Astrid Lindgrens värld och träffen vore ju super roligt.

    Vi får vänta längre för att vi i första hand önskat syskonpar och att vi redan har syskon sen tidigare. Det skulle gå fortare om vi önskade ett barn. Vi är dom som väntat längst från BFA.

    Mina pojkar var 1,5 och 3,5år när vi hämtade dom. Allt gick långt över förväntan, även efteråt har allt flytit på bra, pigga, glada, friska och aktiva barn som älskar att lära (min 5 åring kunde läsa då han var 4, lärde sig cykla själv innan han var 3, så adoptivbarn behöver verkligen inte ha svårare för sig än andra)

  • zafarimannensfru

    Någon som varit på BFA:s sommarträff, och har lite "inside information" om vad som sas och hur läget är i Slovakien just nu? Jag är så nyfiken då vi snart har väntat i 22 månader...det verkar ju vara lite trögt om man säger så...

Svar på tråden Adoption från Slovakien?