Inlägg från: 12gruppen |Visa alla inlägg
  • 12gruppen

    Adoption från Slovakien?

    Min och min mans hemutredning blev klar nu i mars och vi står i kö hos BFA och AC.
    Vi har ködatum mars 2012, men det är många familjer för oss ändå.
    Jag letar efter fler familjer som vill/ska/har adopterat från Slovakien, då det är landet som känns mest rätt för oss.

    Jag tar gärna emot tips eller tankar och idéer från er som kommit lite längre i processen än vad vi har.    

  • Svar på tråden Adoption från Slovakien?
  • 12gruppen

    Verkar vara många som väntat länge. Borde ju hända lite snart. Det var väl någon ny chef där som gjorde att allt kom av sig. Zafirmannensfru, hur gamla har era barn varit när ni fick hämta dem? Har de mått bra?

  • 12gruppen

    Grattis Jezziie!! Vad härligt. Vad liten han är som inte ens är två än! Får jag fråga hur gamla ni är? Vad skönt att det gick så fort för er. Mår er prins bra? :). Några tips till oss?

  • 12gruppen

    Jezziie; Hur länge fick ni vänta innan ni fick skicka ner era papper? Är det något speciellt att tänka på när man gör iordning alla papper? Vet du om ni fick ett yngre barn för att ni är så unga? Har ni honom som fosterbarn nu ett tag innan ni ansöker om adoption i tingsrätten? Bodde han på barnhem eller hos fosterhem? Förlåt att jag öser frågor, men så kul att prata med någon som vet :)

  • 12gruppen

    Vi är 30 och 33 år, så hoppas på ett ganska litet barn. Var det smidigt att bila ner? Tänkte att det blev många timmar i bil med ett litet barn, fast är kanske lättare med alla saker än flyg? Vad konstigt att väntetiden blivit så lång nu, hoppas det lossnar där snart med mycket barnbesked. Får jag fråga Jezziie var i Sverige ni bor? Tänkte att det kunde vara kul för barnen att ha någon mer från samma land i närheten.

  • 12gruppen

    Vi bor i Ängelholm, men jag har pluggat och min man är född i Jönköping. En av mina bästa vänner är från Värnamo :). Eller från Bor :). Har allt flutit på med anknytning och så? Hoppas du inte tycker jag är för påflugen? Bara så inne i detta :).

Svar på tråden Adoption från Slovakien?