• nozpa

    Varför saknar de flesta tjejer egna intressen?

    Men att ha shopping som intresse är väl inte direkt att springa på ica o handla snabbmakaroner kanske. Jag tänker mer att åka på shoppingresa med väninnor o dyl. Brukar ju innehålla restaurangbesök, någon utställning, teater osv 

    Och träningen kan väl vara ett eget intresse? Alla tränar inte bara för att man "måste". Vissa går verkligen in för det och tränar för Marathon osv. Så visst är det väl egna intressen?

       

  • nozpa
    kk kk skrev 2013-05-13 23:29:14 följande:
    precis det saknas när kvinnor skriver dock.

    om man skriver. "sprang london maraton på 3.50, mitt mål var under fyra timmar" så har man lagt en hook. nån kan svara vettigt på det där. kvinnor begriper inte det, utan skriver istället "jag tycker om att träna på min fritid". vad fan gör man det liksom. ok. jag har slutat läsa rpfiltexter, och tittar bara på bilder.  

    Nu har jag ju iofs ingen sådan profil på någon dejtingsida och har ingen koll på vad folk skriver, eller hur dom utmålar sig.
    Men OM jag hade haft det och tränat för Marathon eller något sådant. Ja, då hade jag nog inte skrivit det ändå. Känns som att det låter väldigt skrytsamt att skriva ut sin tid osv. Hade nog bara nämnt "träning" som intresse. Det är ju enkelt att fråga personen vad för typ av träning. För har man valt det som intresse så anser jag inte att det är en måstegrej bara.  
  • nozpa
    kk kk skrev 2013-05-13 23:38:00 följande:
    nej det är inte enkelt. och jag ska berätta varför.

    för när du sen ser svarensom trilla rin i din mejlbox, så kommer du som kvinna att säga. men jag svarar inte på det där, för det mejlet handla rint eom mig, det ser ut att vara helt generiskt och något han skickar till alla.

    som man får man bättre svarsfrekvens från kvinnor, om man kan fånga deras intresse och visa att man är intresserad av just dom. men om du fyller i en fullständigt generisk profil, så blir ju det omöjligt. så du kan int eksilja killarna som läst din profil och skriver dig år fråndom som inte äst den alls. och för dig känns det int epersonligt och sen svarar du inte fast du inte förstår varför.

    alla kvinnor skrver att dom tränar. så en strategi skulle bli att skiva en fråga som "vad tränar du?" och sne mejlbomba iväg den. men det funkar inte för det är för generiskt. 
    Hehe, glad att jag inte är inne på nätdejting då. Låter sjukt jobbigt.
  • nozpa
    Anonym (Josh) skrev 2013-05-13 23:45:47 följande:
    Då förstår inte jag varför man inte skriver ut det. Jag vet flera killkompisar som sagt samma sak, dom tänker att det kanske är så att det förväntas av tjejer att vara passiva? Vore väldigt tråkigt om det vore så..

    Skriver killar ut sådant då? Visst, man kan skriva intressen: Träna hockey, yoga, dart eller vad det nu kan vara. Kanske orkar dom bara inte engagera sig. Skulle det leda till något så gissar jag på att intressena kommer att specificeras senare.
  • nozpa
    Anonym (TS har rätt) skrev 2013-05-14 07:47:46 följande:
    Är man intresserad av resor, teater, god mat och utställningar, så buntar man väl inte ihop det till ett ord: shopping. Hur fanken ska man tolka det? "Shopping, nja då gillar hon nog konstutställningar, eller är det Ullared hon tänker på?"

    Men det kan ju vara helheten man gillar. Utgångspunkten är en shoppingresa. Men den innehåller ju mer än att bara handla såklart.
    Har man även träning eller vin som intressen så kombineras säkerligen dessa också. Och på en presentation kanske man inte skriver ut exakt i detalj vad man gillar med allt.
    Det är kanske sådant som specificeras senare som jag också skrev. Vem orkar läsa en presentation som är en hel roman? Eller folk kanske gör det, vad vet jag?  

      
Svar på tråden Varför saknar de flesta tjejer egna intressen?