• kk kk

    Varför saknar de flesta tjejer egna intressen?

    det är verkligen sådär. det är i princip poänglöst att läsa en kvinnas profil på en nätdejting sajt, för den är en kopia av alla andra kvinnors.

    kvinnor tycker tydligen om att äta mycket mat och så gillar dom att resa.

    det finns ingen hook när man ska skriva dom, för sidan är helt befriad från nånting personligt som säger nåt om henne.

    "så du är en sån där tjej som gillar mat och att resa. vad kul. hur funkar det för dig?" typ

    om man har tur kan man se nåt i bakgrunden på en bild som faktsikt säger nåt om henne så man kan börja nysta. 

  • kk kk
    nozpa skrev 2013-05-13 23:22:40 följande:
    Men att ha shopping som intresse är väl inte direkt att springa på ica o handla snabbmakaroner kanske. Jag tänker mer att åka på shoppingresa med väninnor o dyl. Brukar ju innehålla restaurangbesök, någon utställning, teater osv 

    Och träningen kan väl vara ett eget intresse? Alla tränar inte bara för att man "måste". Vissa går verkligen in för det och tränar för Marathon osv. Så visst är det väl egna intressen?

       
    precis det saknas när kvinnor skriver dock.

    om man skriver. "sprang london maraton på 3.50, mitt mål var under fyra timmar" så har man lagt en hook. nån kan svara vettigt på det där. kvinnor begriper inte det, utan skriver istället "jag tycker om att träna på min fritid". vad fan gör man det liksom. ok. jag har slutat läsa rpfiltexter, och tittar bara på bilder.  
  • kk kk
    Orcha skrev 2013-05-13 23:29:04 följande:

    Andra intressen än män?
    Förvånad

    Sku,,,sku..skulle de inte bli alldeles tokiga av ensamhet och tomma matlådor då???
    vi behöver nog inte oroa oss där. lyssna på en grupp kvinnor som paratr själva, och ämnet män dyker upp hela tiden VI är ju så intressanta
  • kk kk
    ZaftMonkey skrev 2013-05-13 23:29:40 följande:
    Jag måste hålla med. Vilket också är anledningen till att jag inte har någon tjejjkompis i dagsläget. Men jag tror också en av anledningarna till att intressen inte skrivs ut på datingsidor är att en del tjejjer vill vara flexibla och gilla det som killen de gillar gillar ;)
    Sån är inte jag. Men jag har sett alltför många tjejjer göra så.
    hehe, i england tycker alla tjejer om att titta på sport på tvn enligt deras sidor undrar varför  
  • kk kk
    nozpa skrev 2013-05-13 23:32:05 följande:

    Nu har jag ju iofs ingen sådan profil på någon dejtingsida och har ingen koll på vad folk skriver, eller hur dom utmålar sig.
    Men OM jag hade haft det och tränat för Marathon eller något sådant. Ja, då hade jag nog inte skrivit det ändå. Känns som att det låter väldigt skrytsamt att skriva ut sin tid osv. Hade nog bara nämnt "träning" som intresse. Det är ju enkelt att fråga personen vad för typ av träning. För har man valt det som intresse så anser jag inte att det är en måstegrej bara.  
    nej det är inte enkelt. och jag ska berätta varför.

    för när du sen ser svarensom trilla rin i din mejlbox, så kommer du som kvinna att säga. men jag svarar inte på det där, för det mejlet handla rint eom mig, det ser ut att vara helt generiskt och något han skickar till alla.

    som man får man bättre svarsfrekvens från kvinnor, om man kan fånga deras intresse och visa att man är intresserad av just dom. men om du fyller i en fullständigt generisk profil, så blir ju det omöjligt. så du kan int eksilja killarna som läst din profil och skriver dig år fråndom som inte äst den alls. och för dig känns det int epersonligt och sen svarar du inte fast du inte förstår varför.

    alla kvinnor skrver att dom tränar. så en strategi skulle bli att skiva en fråga som "vad tränar du?" och sne mejlbomba iväg den. men det funkar inte för det är för generiskt. 
  • kk kk
    nozpa skrev 2013-05-13 23:40:05 följande:
    Hehe, glad att jag inte är inne på nätdejting då. Låter sjukt jobbigt.
    nätdejting suger.

    det gäller att hitta en tjej där och bygga en rapport med henne, sen kan man göra henne monogam med en, och då blir det jämställda förhållanden ett tag. tills man ska ses och man ska få henne i säng

    mäns kostnad för sex kommer tidigt innan förhållandet är skapat.

    kvinnors kostnad kommer sen, när gravideten är ett faktum. det är sen orcha börjar gnälla om att göra llunchlåda för det är där kostnaden för hennes sexualitet ligger. hon förstår bara nte skillanden  
  • kk kk
    Orcha skrev 2013-05-13 23:48:24 följande:

    Mmm.
    Nu ska jag lägga mig i lyxlakan med lite skumpa och bara vara snygg.
    Natti!Skål
    äntligen en kvinna som säger nåt intressant. bra orcha,
  • kk kk
    LoPax skrev 2013-05-14 07:18:31 följande:
    Jag tror att mycket handlar om att killar uppmuntras och tillåts ha intressen på ett helt annat sätt än vad flickor får. Att en man lämnar bort barnen för att hänga med grabbarna och fiska är helt okej, att en kvinna gör det samma är inte lika accepterat. En riktig kvinna ska vilja ha sina barn fastlimmade 24/7 verkar det som.

    Jag har för mig, minns inte källan tyvärr, att det har forskats på hur mycket statliga medel och stöd som går till ridning och vad som går till hockey/fotboll. Det var skrämmande lite resurser till den mer kvinnodominerade sporten ridning, än vad som gick till de mer mansdominerade sporterna.

    Synd det där tycker jag. För jag upplever också det som att kvinnor ofta saknar intressen. De flesta verkar tycka att barnen, shopping och inredning är de enda roliga i livet. 
    jag tror helt enkelt ni har fel till stor del. han nämner att kvinnor inte har några på sina profiler när de dejtar och det stämmer. men när man väl träffar kvinnor vill de ju dra en tlll konstiga utställningar och läser massa böcker och knypplar och sånt, så de har massor av intressen som inte jag hinner med, eftersom jag måste jaga sex, hålla mig i form, och va på jobbet så de vill ligga med mig.
  • kk kk
    Mandel skrev 2013-05-14 08:04:32 följande:
    Undras då hur trist maken är som har sin hobby som inkomstkälla och det enda han är intresserad av.
    Han har alltså inga andra intressen än sin hobby/sitt jobb.
     
    fast när du slängt ut honom för att han för trist, så kommer han likväl att kunna beskriva vad han gör i viss detalj i text på en sida när han ska ersätta dig vilket skiljer honom från en kvinna
Svar på tråden Varför saknar de flesta tjejer egna intressen?