• BrunettBella

    Varför saknar de flesta tjejer egna intressen?

    Tror du bara har haft otur TS!

    I min bekantskapskrets ser det ut så här:
    Jag (Tjej 30):
    Mitt största intresse är TV-spel (spelar många timmar/v, läser och för diskussioner om vad som är på gång framöver etc), men även böcker (vilket alltså betyder att jag i snitt läser minst 1 bok per vecka och deltar i bokcirklar etc), bakning (går kurser och utvecklar mina skills), samt resor (gör minst 3 utlandsresor per år - och då innebär det att man väljer ett resmål efter intresse och gör saker där - inte åker på en sista minuten till Mallis).
    Min bästis (Tjej 29):
    Största intresse: Inredning (åker land och rike runt på loppisar och auktioner, kan åka hur långt som helst till en viss butik som har en viss pryl hon vill köpa etc), men hon är även mycket intresserad av: Hockey (går på typ alla matcher med sitt lag), och musik (går på många konserter och har gärna lång musikdiskussioner med likasinnade)
    Min andra bästis (Tjej 30):
    Största intresse: Dans (går kurser och går ut och dansar på ändamålsenliga ställen ca 1 gång per vecka utöver det), är även intresserad av handarbete (syr/syr om klänningar, virkar dukar/filtar, stickar barnkläder till vänner etc), och böcker (på samma sätt som undertecknat).

    Och nu har jag bara valt tre intressen på varje person.. 

    Många har svarat att barn och familj är anledningen till att man inte har intresse som tjej, men jag får intrycket av att tjejerna du menar inte redan har familj utan är singlar och yngre..? Stämmer det..? 

    Sen kan det kanske också vara så att de inte vill vara för tydliga från början för att inte hamna in något speciellt fack (förutfattade meningar känns rätt vanligt på dejtingsajter) utan få träffa personen och göra ett intryck där istället..? Men vad vet jag..? :)

Svar på tråden Varför saknar de flesta tjejer egna intressen?