• Anonym (w)

    Varför saknar de flesta tjejer egna intressen?

    Jag är en sån tråktyp utan speciella intressen. Som tur är dejtar jag inte för jag har min tråkighet till trots ändå lyckats fånga en man. Mina intressen är rätt ytliga, jag tycker det är kul att shoppa, resa, dricka vin och äta mat men inte laga den. Är ganska bekväm av mig. Till vardags kan jag sitta/ligga i timtal med min man och bara prata om saker, politik, nyheter, jobben, bekanta, upplevelser vi haft, känslor, ja whatever. Den mesta tiden på vardagarna går ju åt till jobb, barn och hushållet. Övrig tid fylls med triviala saker som konversationer och sex. Sen när man har helg eller långledigt ja då åker vi på utflykter/resor eller shoppar eller träffar vänner/familjer. Det närmsta riktigt intresse vi har är möjligen trädgården, där kan vi spendera lite tid då och då. Och min man joggar ibland.

    Jag kan ärligt säga att jag tror inte jag skulle stå ut med en man som hade ett speciellt intresse som åt upp mycket av hans tid som jag var tvungen att konkurrera med. Jag vill umgås med min partner och att vi gör saker tillsammans. Är glad att jag hittat en likasinnad. 

  • Anonym (w)

    Folk som har speciella intressen brukar vara så tråkiga och insnöade på just det så man blir alldeles trött. Jag tycker det viktigaste är att en person är allmänt intresserad av saker utan att bli djupgående. Folk som är allmänbildade brukar vara det för att de har en generell nyfikenhet på saker. De är enkla att prata med allt möjligt om, har ofta spännande små projekt för sig och är aktiva utan att vara låsta och det är väldigt attraktivt. Hur kul är det med nån som har tex frimärkssamling, fotboll eller träning som intresse? Ingen har väl missat killarna som bara snackar fotboll jämt för att det är deras största (enda) intresse. Fattar inte hur deras tjejer står ut. Enda alternativet för att inte dö tråkdöden av insnöad människa som jag ser det är ju att man är lika insnöad själv alternativt helt hjärndöd.

    Frågan är ju hur man skriver på en presentation att man är lite intresserad av allt möjligt men inte fördjupad i något eftersom man vill hålla arenan fri för nya spännande saker? 

Svar på tråden Varför saknar de flesta tjejer egna intressen?