• Ascendere

    Varför saknar de flesta tjejer egna intressen?

    Som man ropar får man svar.
    Om du vill träffa tjejer med egna intressen så gå med i en klubb för folk med specialintressen, bergsklättring, forspaddling, salsa eller vad det nu kan vara. 

    Dessutom ska jag bjuda på ett bonustips om du vill träffa snygga tjejer som brinner för sitt intresse...
    Börja hoppa fallskärm, I shit you not :)
     

  • Ascendere
    Anonym (x-singel) skrev 2013-05-14 09:26:50 följande:
    Jag målar. I olja. Och jag är urusel. Ingen kommer att upptäcka mig om femtio år och säga att jag var en stoooor konstnär. Jag är faktiskt skitdålig. Men jag blir lycklig av att måla. Att blanda färgerna, att kleta, smeta och stryka ut färgen, att välja pensel och doften av terpentin...... Jag gillar allt som har med oljemålning att göra. Mina "verk" sitter inte på väggarna och ofta målar jag nytt på gamla "tavlor" för att spara dukar. Jag skulle inte vilja vis dem för någon och inte aspirerar jag på att bli känd heller. Men när jag målar så försvinner jag in i mig själv. Omvärlden tonar bort och jag slutar tänka. Jag bara finns. Det är underbart. Total avkoppling.

    Och enbart min ensak.   
    Tack för att du delar med dig, befriande härligt att läsa! 
    Fler borde släppa sina prestationskrav och bara göra, utan krav på resultat!
  • Ascendere
    k girl skrev 2013-05-14 09:16:15 följande:
    Det här kan vara något av den ytligaste analys jag har stött på. Du har aldrig slagits av att människor kan vara intresserade av sådant de inte gör tillsammans med andra utan för sig själva? Eller möjligen av att den där kvinnan på andra sidan datorn är intresserad av just datorer, internet, sociala medier? Eller ska man hellre träffas på WoW-konvent?

    Men visst, lätt är det ju inte att hitta någon på ett bibliotek. Eller en skivmässa.
    Det är klart de kan vara intresserade av sånt man gör ensam också, men frågan var varför så få tjejer på dejtingsidor har specifika intressen. 
Svar på tråden Varför saknar de flesta tjejer egna intressen?