Inlägg från: En blå giraff |Visa alla inlägg
  • En blå giraff

    Varför saknar de flesta tjejer egna intressen?

    Jag har inte tid med så mycket egna intressen helt enkelt. Att arbeta 100 %, ha flera barn och ett förhållande som behöver vårdas, ja tyvärr så finns det väldigt lite utrymme för något mera på dygnets 24 timmar. Jag skulle antigen få gå ner i arbetstid, försumma barnen eller strunta i att umgås med min man om jag skulle vilja göra mer saker själv. Mina intressen är mer sånt som går att klämma in ibland, t.ex. läsa, baka, promenera, umgås med vänner. Jag fattar faktiskt inte hur du menar TS med intressen? Det är väl intressen lika som om man gillar att hålla på med hästar eller åka skidor?

  • En blå giraff
    Jeluni skrev 2013-05-14 19:40:53 följande:
    Är ju lika illa med alla killar som ska verka så om sig och omkring sig genom att rada upp många tidskrävande intressen samtidigt som de arbetar mycket och har barn på halvtid. Prettoooooo
    Ja då blir jag misstänksam och tänker att den killen försummar något i sitt liv. Troligen umgås han inte speciellt mycket med sina barn utan lämnar dem till sin mamma eller något den veckan han har dem, för att ha tid med sina intressen.
  • En blå giraff

    Sen är jag väldigt samhällsintresserad så jag läser mycket tidningar, reportageböcker, ser på samhällsprogram, diskuterar på olika diskussionsforum m.m. Men jag tänker nog inte på det som ett intresse egentligen utan mer som ett personlighetsdrag.

  • En blå giraff
    Bollaloll skrev 2013-05-14 20:49:59 följande:
    Jag håller med TS. Även de kvinnor som har barn måste väl ha haft ett liv innan barnen? Så visst förstår jag aspekten "tidsbrist" i sammanhanget men då borde ju männen vara lika upptagna och utan intressen de också när de är i samma ålder.
    Min man har inte heller tid med egna intressen så vi är lika "tråkiga" faktiskt..... Glad
Svar på tråden Varför saknar de flesta tjejer egna intressen?