• korngryn

    Varför saknar de flesta tjejer egna intressen?

    Jättegammal tråd, men svarar ändå. Tror de flesta kvinnor oerhört gärna skulle vilja ha kvar sina intressen, men vi hinner inte när vi är i en relation. Barnen, mannen och hemmet tar upp varenda minut utanför jobbet, och oftast är mannen inte beredd att dra ner på SINA intressen utan kräver och förutsätter att de ska prioriteras. Då finns ju ibte tiden. Så det är ju oftast för mannens skull som kvinnan inte har tid med intressen, och det borde ju TS fakriskt vara lite tacksam för istället för att kritisera.

  • korngryn
    Anonym (Doherg) skrev 2021-02-27 10:47:39 följande:

    Vänta lite här nu. Alla relationer ser inte ut så att det bara är kvinnan som tar hand om barnen. Och i de relationer jag haft (inklusive den med barnen) har jag personligen stått för minst 50% av engagemanget på alla fronter. Ändå... blev det ett satans pip, gnäll och ältande om allt som var så jävla jobbigt överallt och hela tiden. 


    Nej så klart inte! Men ALLA kvinnor saknar inte intressen heller. Rimligen är det lättare för kvinnor i jämställda relationer att få tid till egna intressen.
Svar på tråden Varför saknar de flesta tjejer egna intressen?