• roffe

    Fortsätta vara vän med kille som dissat en?

    Du ljuger för din kompis, det tycker jag är fult. 

    Var ärlig. 

    Han ringer inte så ofta för han är rädd att du ska tro att han är kär i dig oxå antagligen.

    Jobbig situation :(   Det enklaste för att glömma någon är ju att sluta träffa personen, iaf för mig, men du känner nog själv innerst inne vad som är bäst att göra. Det är ju ditt liv och du bestämmer, men tänk bara på att han blir ju på ett sätt utnyttjad när du säger att allt är som vanligt men du är jättekär. Du undanhåller saker. 

    Så kan inte jag göra mot varken vänner eller nån jag är kär i. Jag förstår att det är för att du inte vill förlora honom och bara så gärna vill vara i hans närhet, men det är inte schysst. Inte mot dig heller egentligen :(

    Jobbigt att bli kär i en polare, fy tusan. Önskar jag kunde ge mer och bättre råd.  

    Men det bästa jag kan säga är väl försök glömma och gå vidare :/ 

  • roffe
    hannaparisa skrev 2013-05-19 23:53:20 följande:
    Roffe, 

    Tack för ditt svar! Vet att det är fult att ljuga och som du säger så gjorde jag det för att inte  förlora honom. Men samtidigt känns det inte allsbra. Han är konstant i mina tankar och jag mår inte bra av detta. Det känns fel och varje gång vi har ett långt och trevligt samtal blir jag så himla glad och börjar hoppas på att han kanske en dag kommer att blir kär i mig.  Jag kan inte fortsätta så här. Funderar på hur jag ska "göra slut" på vår vänskap. Ska jag berätta som det är eller bara sluta höra av mig till honom? Det sist känns så fel att göra. 
    Hör av dig och säg bara som det är, att du inte kan sluta tänka på honom och att det bästa vore att hålla sig borta så man kan läka sin obesvarade crush ifred :) Det är verkligen sjukt jobbigt att vara obesvarat kär, fyfan för det säger jag bara, been there, done that :)

    Sen är det jobbigt att vara den som den andra är kär i oxå, har även varit i den situationen och det är så jobbigt att inte kunna ge den man bryr sig om vad den behöver pga man bara inte har dom känslorna. Så det blir nog en lättnad för båda :)
Svar på tråden Fortsätta vara vän med kille som dissat en?