• Forumvärd

    Bildtävling: Mamma och jag


    Älskade mamma!
    Hylla moderskapet på Morsdag!
    Ladda upp en bild i temat "Mamma och jag"
    Det kan vara bild på dig och ditt barn, dig själv och din mamma eller något som symboliserar kärleken till mamma.
    Du får ladda upp hur många bilder du vill men måste äga rätten att publicera bilden.
    Skriv en kort motivering varför just du ska vinna.

    Du är då med och tävlar om en läcker necessär fylld med produkter från Face.
    Tävlingen startar 22/5 pågår t.om midnatt 27/5. Tråden öppnas i samband med att tävlingen kör igång.

    Lycka till! Solig
  • Svar på tråden Bildtävling: Mamma och jag
  • Readhead


    (Bild 1)

    Som relativt nybliven mamma så har man inte riktigt haft tid att vårda sitt yttre som man gjorde förr, nu har man fullt upp med barnvagnspromenader, blöjbyten, vaggande och matande mm, så det skulle sitta fint med denna vinst så man får fräscha upp sig lite.

    Skulle vara roligt att kunna kalla sig "en bättre begagnad mamma i sina bästa år"  ;) 
  • Readhead




    (Bild 2, 3 och 4)

    Som relativt nybliven mamma så har man inte riktigt haft tid att vårda sitt yttre som man gjorde förr, nu har man fullt upp med barnvagnspromenader, blöjbyten, vaggande och matande mm, så det skulle sitta fint med denna vinst så man får fräscha upp sig lite.

    Skulle vara roligt att kunna kalla sig "en bättre begagnad mamma i sina bästa år"  ;) 
  • Liten elak och intelligent

    På väg hem, från förskolan häromdagen ropade plötsligt min yngsta son bak från cykelvagnen: Mamma! Stanna!

    Ut klev han på fältet bredvid grusvägen och plockade ett stort fång maskrosor. Han sken som en sol när han överräckte dem och sade: Mamma! De här ska vara till dig! Jag var glad resten av dagen. Det var finare än någon rosbukett.

     

    Det är sällan jag hinner med mig själv då två av våra tre barn har särskilda behov. Nu har vi dock flyttat ut på landet vilket framförallt vår pojke med autism mår väldigt bra av och kanske är det inom räckhåll att jag för första gången på tio år ska få ägna mig åt mitt intresse, hästar. Nu, när det faktiskt känns ganska nära, att få göra något för bara mig så slog det mig hur lite jag gör saker för och åt mig själv och att det har varit så många år nu. Det skulle jag behöva göra mer! Jag sminkar mig sällan men det fina setet från Face skulle jag bli väldigt glad för!

  • Liljan77


    En ljuvlig syrenkvist o ett fint hjärta fick jag av min underbara son idag.

    Skulle gärna vilja vinna då jag ärligt talat inte har en aning om vad som är bra hudvård.
    Nu när jag är över 30 så börjat de bli dags att ta hand om min hud. Face tror jag skulle vara en bra början.

     
  • Meredith
    Love family skrev 2013-05-22 23:45:59 följande:
    Det finns två speciella situationer med min dotter som jag vill dela med mig av i detta tema. Att ha en gemensam stund med sina barn är grunden till allt, att dessutom dela ett gemensamt intresse helhjärtat är det mest fantastiska som finns. Vi delar gymnastiken och jag är även tränare för min 6,5 åriga dotter. Jag är ensamstående heltidsförälder och jag njuter till fullo den sista tiden med min dotter som seende då jag med stor sannolikhet kommer att bli helt blind. Jag tycker om att ta hand om min hy,kropp osv och jag behöver träna på att fixa allt på känn nu när synen sviker totalt. Så därför vore jag glad över att vinna lite produkter. :)   

     På denna bild under denna text hade min dotter vattkoppor som hon fick precis när hon skulle ha påsklov,Tyvärr fick hon rejält med koppor i ansiktet och hon led något enormt och ville aldrig mer visa sig ute för att alla kommer att skratta åt henne. Så på denna bild så har kopporna minskat och hon är smittfri men vi måste gå ut för att handla. Så jag målar koppor på mig själv och går ut så med henne, då stirrade folk på mig istället och min dotter glömde totalt bort sina koppor och vi vände det till något roligt och skrattade gott tillsammans och hennes själkänsla kom tillbaka. 

     


      
     Bilden under denna text är det min dotter och jag i Lördags då hon klarade av att ta sitt första gymnastikmärke på sin första individuella tävling. Hon var så stolt över sig själv och sin allra första riktiga medalj. Hennes glädje är min glädje allt annat liksom bleknar..

     


    Denna bild under denna text visar ytterligare hur underbart det är att dela ett gemensamt intresse helhjärtat med sin dotter.

     


    WOW! Du borde vinna för din översta bild och den motiveringen! HEJA! 
  • Zvartaliljan

    www.familjeliv.se/hem/zvartaliljan/gallery/phpzege0s.jpg Får inte in bilden här så länkar istället. Imorgon fyller min dotter 7 år. Det har varit en tuff resa som började som en oplanerad graviditet och jag blev mycket sjuk och hon föddes för tidigt efter en hemsk förlossning som höll på att kosta oss båda livet. Men starkare unge går inte att finna och Idag är hon mitt allt. Trots Autism är hon den mest kärleksfulla flicka och hennes kärlek och livsglädje sprider sig till oss alla. Jag skulle vilja vinna då hon igår var ledsen för att hon inte hade pengar att köpa mig en present på mors dag, så detta kan få bi hennes present till mig.

  • LeaveMeAlone

    Bilden är tagen år 1983 och det är jag och min mamma.
    Charmen med mors dag tycker jag är att få ge tillbaks för det man har fått genom åren. Min mamma gick bort 2008 så numera är det inte mycket firande på denna dag. Min son gör små presenter och ibland bakar vi eller så men eftersom jag inte lever ihop med hans pappa så blir det inte mer än så. Visst skulle det vara skönt att bli bortskämd på riktigt ibland :) Lite lyx i form av hudvård skulle helt klart sitta fint :)


  • DrömFåret

    Den här sagan brukar jag berätta för min son.

    "Det var en gång en mamma och pappa som inte hade några barn, hon väntade och väntade med de små frön som hälsade på mamman ramlade bort. Mamman var ganska ledsen för det, och tillslut tänkte hon att hon får väl vara en mamma utan barn. Men så en dag visade det sig att två små flickor inte kunde bo kvar hos sin mamma, och bara några dagar innan ville ett litet frö stanna i mammas mage. Nu började mamman känna sig glad igen. Tillsammans med tjejerna väntade och väntade de på att fröet skulle växa till sig och tillslut kom han ut. En fin liten pojke och det var du. Mamman och pappan kände sig så glada. Nu har den fina pojken fått en liten bror och vi älskar alla barn så mycket."

    Så här såg verkligheten ut, i fyra år försökte vi bli gravida. Efter ca tre år blev vi kontaktfamilj till två tjejer 2 och 3 år. Året som följde hade vi tjejerna varannan helg och två missfall senare plussade vi igen spontant. Veckan efter strulade det till sig för tjejernas ensamstående mamma och de flyttade hem till oss på heltid. Efter nio månader föddes vår son, trebarnsfamilj på mindre än ett år. För fyra år sedan var vi ofrivilligt barnlösa, För tre år sedan var jag gravid, och hade två töser boende hos oss. För två år sedan var jag mamma till två flickor och en pojke. I år på mors dag är jag mamma till två flickor och två pojkar, 7 år, 6 år 2,5 år och vår andra son föddes i mars.

    Tänk att jag är där dit jag längtade så för över fem år sedan. Men en fyrbarnsmor blir lite sliten och kan behövas piffas upp, så jag skulle gärna vinna!



    Lyckliga och trötta hemma från BB. Lillebror fyra dagar gammal.

    Av respekt för vår fosterbarns biologiska familj väljer jag en bild på bara mig och mina söner.
  • Lilla Lo
    NightLight skrev 2013-05-26 20:34:00 följande:


    Lilla Joline 10 månader med mamma  minuterna innan hon döptes...Blev ett sent dop men värt varenda sekunds väntan...
    Guuuud vilken söt liten Joline, och ett väldigt fint namn också tycker jag! :)
    Ett evigt hopp har den som evigt längtar..
  • Chessy



    Jag & mina söner <3

    Jag är ensamstående med dessa små trotsiga sötnosar och pluggar på heltid vilket gör mig väldigt trött, så lite nya fräscha produkter kanske skulle pigga upp mig lite ;)
  • Forumvärd

    Tack för alla fina bilder!
    Hoppas ni alla hade en mysig och bra morsdag. Solig

    Jag återkommer strax med juryns beslut- så håll koll!

  • Forumvärd

    Ett stort grattis till russinpaketet! Solig
    Du har vunnit tävlingen med den här härliga bilden
    Inboxa din adress till mig så kommer vinsten på posten.{#emotions_dlg.flower}



    russinpaketet skrev 2013-05-23 14:39:51 följande:
    Fem generationer mammor! <3 

     


    Fem generationer av mammor! 
    Detta paket vill jag dela med min mamma, med min mammas mamma och med min mammas mammas mamma! 
    Min mormors mor och jag återsluter i att vara ensamstående båda två, och hon måste haft det jobbigare på 30-talet att ta hand om två flickor på egen hand.
    Kärlek på er alla underbara mammor.  
     

  • Love family

    Jätte grattis, det är underbart att se att det finns fler 5 generationare:) Så mysigt. Hoppas ni får vara tillsammans och uppleva varandra länge till:)

Svar på tråden Bildtävling: Mamma och jag