Inlägg från: vit kanin |Visa alla inlägg
  • vit kanin

    Att komma över omöjlig kärlek

    Anonym (?) skrev 2013-08-23 02:11:09 följande:
    Lämna! Du är färdig med din fru. Det är svårt att se allt det som finns framåt innan du har givit plats åt det. När du är i det ser du bara alla problem. 

    Det är inget fel på dig. Du behöver lita på dina känslor. Intuition och känsla är logiska.

    Det har gått år. Dina känslor säger till dig något om ditt liv. Lita på det.

    Ibland kan tryggheten du få av andra ex din fru, vara en björntjänst för att du ska bli trygg i dig själv. Att stanna gör dig till ingen. En som vänder kappan efter vinden och frågar andra. Fråga dig själv vad du vill istället och håll fast vid det. 

    Enligt det som man kan läsa här så håller jag helt med! Mycket bra skrivet.
  • vit kanin
    Fool skrev 2013-11-06 09:27:18 följande:
    Tack , håller med dig fullständigt , jag förtår att människor under en förälskelse tyvärr är blinda , förnuftet sätt ur spel och begäret tar över helt , likt en missbrukare. Och precis som en missbrukare så slutar tyvärr människor tyvärr sällan förrän det är alldeles försent , som jag skrev i ett tidigare inlägg tror jag att det tyvärr krävs en rejäl krash för att få folk att vakna ur sitt rus och inse vad de ställt till med , både för sin omgivning och sig själva.

    Anledningen till att jag med en dåres envishet försöker skaka reson i Anonym(vilsen) är för att jag av efarenhet vet vilket kaos det kommer sluta i och hur sårade mäniiskor , ink hennes barn kommer bli , jag har inte varit i hennes situation (som otrogen) men jag kan tänka mig att det inte heller kommer vara speciellt trevligt för henne när "uppvaknandet" kommer och hon inser vilken förödelse det som sett från den rosaskimrande dimman verkade så fint , så rent och romantiskt ställt till med.  En del av mig inser att jag pratar med en vägg , en annan del av mig hoppas på att det någonstans kanske iaf en liten del av det som skrivs kan tränga igenom den rosaskimrande drömvärld hon befinner sig i.
Svar på tråden Att komma över omöjlig kärlek