Inlägg från: caaroooline |Visa alla inlägg
  • caaroooline

    Vilken tur som har semester, sjölv ska jag jobba hela sommaren . Så tiden kmr nog gå vääldigt långsamt ;)


    Hallonfrossa skrev 2013-06-25 06:50:52 följande:
    Caarooline: samma för mig enligt fl :) Tror dagarna kommer trilla på så fort semestern börjar då kommer 4 veckor springa förbi ;)

  • caaroooline

    Kan knappt äta längre, kan vara vrålhungrig. Direkt jag börjar äta blir jag å må illa. De är tur de finns drickyoghurt, de går i iaf ;)

  • caaroooline

    Vecka 8 idag, det jag lever på är fil å macka. Bara det jag ätit sen igår på lunchen , å till lunchen åt jag några få makaroner. Idag vart jag sugen på tacos å kmr få de ikv, dock kmr suget försvinna innan jag ens börjat äta ! Saknar mat :D

  • caaroooline

    De gick bra! Hjärtat tickade på, och den va 1 cm "lång" ;)


    Johanna1988 skrev 2013-07-12 20:33:53 följande:
    Hur gick det idag? :)

  • caaroooline

    Okej :) enligt vul är jag i vecka 8+5, men litar inte på det, förra graviditeten fluttade dom fram mig två veckor på vul, på rul flyttade dom tbx mig en månad. Så jag väntar till rul å litar mer på det. (Visste inte när jag vart gravid förra gången, så litade på vul då, men bm sa att mäter dom fel på en milimeter kan de vara flera dagar.) :)


    AC24 skrev 2013-07-23 09:32:17 följande:
    Samma här:D Fast enligt bm va jag i 9+0 igår? (pratade med dem då ang. kubtestet på telefon) Så jag kanske går in i ny vecka varje måndag då istället? Får inte riktigt ihop det själv dock hehe.. 

  • caaroooline

    Idag fick jag hem vagnen som mini ska få åka i Februari! Men så länge får storebror använda den. Sittdelen är godkänd! Han älskar vagnen, och jag med. :) (behövde en ny vagn, å eftersom våran yngsta åker vagn än så tyclte jag inte det va för tidigt, för hur de än blir så kmr den användas) :)

Svar på tråden Februari bebisar 2014 ;)