Inlägg från: Lakritsbiten |Visa alla inlägg
  • Lakritsbiten

    Har man chans att bli gravid vid 41?

    Zakopane skrev 2018-09-22 14:17:46 följande:

    Jag fyller 41 år om en månad och testade positivt på graviditetstest i förrgår. Till saken hör att jag har en bebis på 7,5 månad. Hann få mens en gång, i mitten av augusti, innan jag blev på smällen igen.

    Kanske lite snabbt inpå förra graviditeten - men man tar ju inget för givet trots att jag uppenbarligen har lätt att bli gravid - så jag ser det som en gåva!

    Kan tillägga att jag har två äldre barn på 10 år resp 12 år, och så sladdisen på ca 7 månader.

    Alla fyra graviditeterna har blivit till på första försöket! Och jag har hittills aldrig fått missfall, ta i trä...


    Zakopane - är du intresserad av att vara med i en FB-grupp för oss runt 40 som är eller försöker bli gravida? Hemlig såklart, men mindre anoymt än här. Pm:a mig i så fall :)
  • Lakritsbiten

    Jag är 39, så inte riktigt vid 41 än (fyller dock 40 - gaaah!! - sent i år). Har haft två sena missfall sista året, och är nu desperat efter att hinna bli gravid igen. Därför frågar jag här - trots att det inte är ?den typ av tråd? - om det är någon som haft ungefär samma symptom innan BIM vid tidig graviditet som när man inte är gravid? Jag brukar alltid bli lite extra förtjust i, erhm, sängkammarlekar innan mens, och undrar om någon annan blir/blivit så när ni varit tidigt gravida. Ber verkligen om ursäkt för att vara plump, men någonstans måste man ju fråga.

Svar på tråden Har man chans att bli gravid vid 41?