Inlägg från: Anonym (bevisa) |Visa alla inlägg
  • Anonym (bevisa)

    Hittade min sambo på badoo...!

    Han säger; vad kan jag göra för att ställa allt till rätta? 
    Hade jag varit du hade jag krävt att han loggar in på badoo och bevisar att han inte skrivit med någon efter att ni blev tillsammans, kan han inte göra det hade jag lämnat för då har han något att dölja.. Talar han sanning kan han utan problem logga in där och visa dig..

    Sen dethär med två mobiltelefoner, varav den ena alltid avstängd hemma.. Jag hade även krävt att få kolla i den för jag är rätt säker på att han har något att dölja även där, annars hade det räckt att stänka av ljudet om han inte ville bli störd..

    Något skumt är det iaf och jag hade absolut inte kunnat lita på honom eller fortsätta relationen förens han hade visat mig både badoo och mobilen så enkelt är det!

    Uppdatera vad som händer :)  

  • Anonym (bevisa)

    Så han ljög om sin badooprofil, det säger en hel del, han kan spela glad och lycklig för att du ska tro på honom och för att han ska få dig att inte lämna honom men vad tjänar det till egentligen? HAn ljög och har uppenbarligen något att dölja då han säger att han tagit bort den och har säkert tagit bort alla meddelande med såklart..

    Tycker dock att du innan du bestämmer något ska kräva att få se mobilen som alltid är avstängd när han är hemma.. låt han ha den på en hel kväll hemma när du är med ifall han får något då han säkert raderat allt annat som finns där..

    Men tycker allt låter väldigt misstänksamt här ärligt talat.. jag hade inte kunnat stanna, vem vet vad han mer döljer och vilka sidor han mer kan vara med på..  

Svar på tråden Hittade min sambo på badoo...!