• Johanna Fotograf

    Lektion 2: Leken

    Hej! Nu fortsätter fotoskolan med lektion 2: Leken. Läs mer om tävlingen och klicka in dig till lektionen nedan. Du har möjlighet att tävla med egna bilder som du lägger upp här i tråden! Du kan lägga upp hur många bilder du vill.


    I fotoskolan får du lära dig att fotografera dina barn som ett proffs. Under tio lektioner får du ta del av konkreta och personliga tips från mig som har mångårig erfarenhet av barnfotografi och regelbundet håller fotokurser på Fotografiska. Lär dig om teknik och komposition för att lyckas föreviga de mest minnesvärda stunderna i ditt barns uppväxt. 


    Varje vecka kommer en ny lektion upp, för varje lektion (totalt 10 st), utser jag en deltagares bild som automatisk går vidare till final och efter 10 veckor har chans att vinna en alldeles egen Samsung NX300. Finalisten utses i början av varje ny vecka och finns i slutet av aktuell tråd.


    Här hittar du medlemsgruppen: www.familjeliv.se/Medlemsgrupper/fotoskola-med-samsung-123477

    Här hittar du veckans lektion: www.familjeliv.se/Kampanj/1.2123328


    Varmt lycka till!



     




  • Svar på tråden Lektion 2: Leken
  • Johanna Fotograf

    Hej! Jag kan se hela bilderna när jag bedömer dem men verkar som att de ska vara 500 px breda för att de ska se bra ut i tråden. Så har ni möjlighet att storleksändra så gör dem 500 px breda. Men inget måste. Lycka till!

  • For Real

    Några bilder på mina busfrön under lek i olika former... samtliga foton är tagna av mig.



     





     


     



     


    (Och ja, vi är en djurälskande familj med både häst och hundar och katter, så "lek" för oss är ofta detsamma som att vara med djuren OCKSÅ. Hoppas det är ok.)


    Jag bloggar jävligt bra med! Besök forreal.blogg.se
  • For Real

    Det vore skoj med en kort bedömning av de bilder man lägger upp om tid finns till det, eftersom det är nyttigt med konstruktiv kritik så man kan förbättra sig :)


    Jag bloggar jävligt bra med! Besök forreal.blogg.se
  • kexan


    Titt ut leken =)



    Bästa ögonblicksbilden jag tagit =)  mitt i leken se han en helikopter från fönstret =)

     


     

Svar på tråden Lektion 2: Leken