• PrimitivMan

    Tävling – Skönaste tråden på FL genom tiderna

    Mitt sjätte sinne säger mig att någon av ANOFs trådar inte kommer att vinna . Även om de borde.


    Is sex dirty? Only if it's done right
  • PrimitivMan
    Anton Chigurh skrev 2013-06-12 13:32:26 följande:
    Mitt sjätte sinne säger mig att "min" tråd kommer att vinna, PM.

    Och det bör den tamejfan göra också.....Gravid
    Haha, självklart gör den det. Du är ju dessutom ödmjuk på gränsen till självutplåning. Samt alltid redo att hjälpa kvinnor i nöd, det borde ju räknas det med.

    Jag borde också ha fått en egen tråd tycker jag. Så intelligent, snygg och fantastisk älskare men framförallt ödmjuk, jag är, borde en hyllningstråd vara på sin plats. Men jag får väl nöja mig med kvinnorna trånar efter mig i det tysta.


    Is sex dirty? Only if it's done right
  • PrimitivMan
    Anton Chigurh skrev 2013-06-12 13:59:10 följande:
    Håller jag verkligen med om, PM, likaså att du borda ha en tråd tillägnad dig, det finns det alla gånger någon trevlig Dam som kan fixa. Skulle se illa ut om jag gjorde det, startade en tråd om dig, PM, men du har mitt fulla stöd. Det skall du veta...Glad

    Må din fortsatta dag bli en underbar dag....Solig
    Det skulle nog se illa ut och damerna hade kanske börjat tro att du skiftat planhalva och dessutom kanske de skulle tro det samma om mig. Tänk så ledsna och besvikna de skulle bli ifall de fick för sig att två sådana mästerexemplar av det manliga släktet hade lämnat spelplanen.

    Ha en bra dag du med!
    Is sex dirty? Only if it's done right
  • PrimitivMan
    och skrev 2013-06-24 17:17:26 följande:
    Tack. {#emotions_dlg.flower}

    Nu visste jag ju iofs att jag skulle vinna en kasse redan så jag är inte så förvånad.

    Lite mer förvånad är jag över att jag inte vann alla femtio. Vad har ni tänkt göra med de som blir över, för det där är inte femtio namn? Har ni tänkt försöka lägga beslag på dem själva eller ska de säljas på Blocket?

    Ja. Och så undrar jag om det kommer ligga någon elvisp i min kasse. Annars kan jag tänka mig att skänka bort min kasse med. Vi skulle faktiskt kunna säga att den som först inboxar mig med en trevlig bild kan få min kasse, så jag återkommer med information om vinnaren strax.
    Nu har jag ju redan vunnit en kasse annars skulle jag säkert tagit dit erbjudande. Vad för sorts trevlig bild vill du ha? Landskapsbilder ?
    Is sex dirty? Only if it's done right
Svar på tråden Tävling – Skönaste tråden på FL genom tiderna