Inlägg från: Anonym (thai) |Visa alla inlägg
  • Anonym (thai)

    Män med Thaibrudar

    Anonym (hej) skrev 2013-07-01 09:08:48 följande:
    Jag som svensk tjej som har en thaiman då, vad säger ni om det
    Grymt! Samma här Flört
  • Anonym (thai)
    THAIBRUD skrev 2013-07-01 13:51:25 följande:
    Hej TS och alla andra.
    Jag är själv en så kallad "Thaibrud". Jag har varit med i Tidningen AMELIA för just denna uppståndelsen/snackisen som är ett uppskattat tema hos många Svenskar.

    För det första tycker jag personligen att denna tråden är osmaklig. Men givetvis måste man få diskutera något man inte har kunskap över och undrar något om, eller hur?

    Som TS undrar, om män i Sverige som skaffar "Thaibrud",  är udda eller har svårt att skaffa tjejer?
    Jag är insatt i detta och har sett så mycket. Kan hålla med om att mycket bekräftar era förutfattade meningar om relationer mellan Svenska män och Thailändska kvinnor. 
    Jag har själv mina förutfattade meningar om dessa relationer. Men jag har upptäckt att det inte skiljer sig från en relation mellan en Svensk man och en Svensk kvinna, eller vilken nationalitet det nu kan vara.

    Jag tänker inte försvara ämnet. Jag kan förstå att ni Svenskar och folk i andra länder med, har en förutfattad mening om detta. Det ryktas om att männen i vanliga fall har svårt att skaffa en relation den "vanliga" vägen. Jodå, det kan nog stämma in i många fall, men långt ifrån alla kan jag säga er. Jag vet en handfull män som är riktigt snygga som skaffat sig en riktigt snygg Thailändsk tjej. Jag har även sett det som drar ned oss alla andra, äldre eller udda män med yngre Thailändska tjejer. Men sådant finns ju även inom Sverige, eller hur?

    Det ryktas om att Thaitjejerna blir förtryckta, slagna, tvingas göra sådant som tjejerna inte vill med mera. Misshandel samt förtryck inom förhållanden finns i alla länder. Det ryktas om att Thaitjejer kommer till Sverige för att utnyttja mannen och bedra honom. Jag har sett många fall, men långt ifrån alla. Så är väl Svenska kvinnor och män med? Men inte alla, eller hur? 

    Det ryktas om att tjejerna som kommer hit är FD prostituerade och/eller hittats på internetsidor (som att beställa postorder....som ni kallar det).  Det är givetvis tråkigt att några var prostituerade innan, jag tycker själv det är äckligt. Och det är ju modernt att dejta på nätet, eller hur?

    Jag tycker det är tragiskt att alla Asiatiska kvinnor dras över en kam. Himla tråkigt att folk i huvud taget dras över en kam i hela världen.

    Nu undrar ni hur jag lever och vad jag har att stå på. Jag är en tjej på 30 år, har barn med min sambo som är 15 år äldre än mig. Jag har eget företag, vi arbetar, lever fint, jag kan flytande Svenska och har arbetat inom bland annat SEO. Jag har även en god bakgrund som skribent, tekniker, programmerare och valutahantering. Och detta har jag arbetat med i Sverige.

    Min sambo hade inte mycket i plånboken när vi blev tillsammans. Så det är inte som ni tror när ni ser oss ihop - "Liten Thaitjej med en Svensk man, hon vill nog bara ha hans pengar".
    Han har aldrig haft svårt att skaffa tjejer. Han är utåtriktad, rolig, har många vänner, ser bra ut och är inte som ni föreställer er. Han passar inte in i bilden ni föreställer er en man som skaffat en sån där "Thaibrud".

    Det slängs så mycket skit på till exempel Bangkok, Phuket och Pattaya. Det bor bara massor med h*ror där. 
    Folk säger att man ser prostitutionen överallt i Thailand oavsett vart man gång. Det beror på om man går JUST i dessa stråk. Det finns stråk i Sverige med. Kolla in Rosenlund i Göteborg! 

    Detta finns överallt, likaså förutfattade meningar.

    Man tänker saker och ting om alla på stan. Ser du en fet brud med en smal man och barn tänker man " det där var nog ett sneligg, han insåg som nykter hur hon såg ut och så blev hon gravid med honom i buskarna".
    Det kanske inte alls var så.

    Ni ser en äldre Svensk man med en yngre Svensk tjej hand i hand. Ni tänker "oj oj oj, han måste vara miljonär". Det kanske inte är så som ni tror.

    Ni ser en Svensk brud med en Amerikansk man och tänker "vilken golddigger den tjejen är, hon måste ha varit Aupair i USA och snaskat åt sig en Amerikanare där".

    Ni ser ett utländskt par som bryter på Svenska och tänker "måste ha kommit hit med hela sin jäkla släkt för att utnyttja det Svenska systemet". 

    Ni ser ett vanligt Svenskt par och tänker "vad bra det paret är på att hålla upp sin goda fasad...eller så har de inga bekymmer..neeej så kan det inte vara. Det måste vara en bra fasad...."

    Det finns förutfattade meningar om allt...typ som att Svenskar köper sådant de inte behöver och har råd till för att imponera på folk de inte ens känner eller hatar. Och att Svenskar tror de äger något så fort de lånat till det hos Banken. Inte mina åsikter, jag har bara hört när jag rest utomlands. Visst sårar det mig med eftersom jag bor här i Sverige. Ni är ju inte alls sådana...eller?

     
Svar på tråden Män med Thaibrudar