Inlägg från: Anonym (Jessie) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Jessie)

    Män med Thaibrudar

    Min pappa har en Filippinsk fru.

    När min mamma gick ifrån honom efter 25 år som gifta så blev han helt förstörd, antar han kände sig som en halv människa utan någon vid sin sida. Desperationen efter ett nytt förhållande ledde till att han fick kontakt med en man som själv hade en Filippinsk fru som i sin tur kände en kvinna som ville gifta sig med någon i Sverige. Inom ett halvår efter skilsmässan så kom hans blivande fru hit till Sverige.

    Jag som känner min pappa kan se på honom att han ser det hela som ett förhastat beslut som han tog under en dimmig period av hans liv. Han ångrar sig, men av hänsyn till sin fru så kan han inte bryta sig loss. Han är ju trots allt hennes vän efter 10 år tillsammans och är nog orolig att hon inte skulle klara sig i samhället med sin bristfälliga svenska t.ex. Att ha en fru från Asien för också med sig en helt ny livsstil. Man ska ha gäster varje ledig minut, man måste umgås med andra män vars Filippinska fruar känner ens egen fru, allt handlar om pengar, helt andra matvanor/tider än vad man är van vid o.s.v.

    Min pappa är alltså inte på något sätt annorlunda mot andra män, han ser till och med bra ut för sin ålder, han har bara gjort ett dumt val och får nu leva med det.

Svar på tråden Män med Thaibrudar