Inlägg från: Anonym (Ledsen) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Ledsen)

    Gravid & han tänder inte på mig

    Jag är 23 år, gravid i 5 månaden nu och min kille undviker sex med mig.  Vet inte om det har med graviditeten och göra eller om han bara helt enkelt inte tänder på mig längre. Vi har bara vart ett par i 6 månader, har ett underbart förhållande på alla sätt förutom när det kommer till sexlivet. När vi väl har sex är det jätte bra jag kan inte få nog av honom! 
    Men han tar aldrig initiativ till sex eller är alltid för trött eller orkar inte. Eller andra ursäkter. 
    Fast vi är också rätt olika när det kommer till sex. Han vill ha det mjukt och fint medans jag vill ha det lite mer vilt.
    Där krockar vi lite, men det känns ändå inte som det är där problemet ligger för vi kompromissar ju.

    Jag har ett barn sedan tidigare och tänker att han kanske inte tänder på min kropp så för att jag inte har de fastaste brösten efter graviditet och amning. Men resten av kroppen är jag normalbyggd och jag vet att jag inte är "ful".  Var rätt nöjd med min kropp i sin helhet innan jag blev gravid nu denna gången.
    Har alltid haft mycket killar efter mig och  jag känner mig bara ful och otillräcklig jämt. Jag fixar mig ibland, han verkar inte ens märka det. Jag försöker verkligen anstränga mig. Jag vet att detta inte bara är något jag "fått för mig". Vi har pratat om det och dagen efter det kom han hem med blommor och sa förlåt. Så han vet ju att lite sanning ligger i det att han undviker sex eller inte tar initiativ till det.

    Han säger att han tänder på mig visst men... Idag när vi skulle försöka ville han bara ligga och kramas en stund först innan så vi gjorde det. När vi sedan ska ha sex så tar han bara av mig på underkroppen och låter tjocktröja sitta kvar?  Alltid vill han ha det mörkt och han tittar inte ens på min kropp, klär inte av mig helt. Utan jag får göra det själv annars låter han allt sitta på. Idag sa han att det är mycket på jobbet som stressar honom också. Så det har jag i åtanke nu.

    Visst är jag känslig med alla dessa hormoner men det är såhär det är och det tär på mig. Jag orkar inte känna mig ful och otillräcklig för honom när jag vet att det finns andra som inte hade tyckt så. 
    Jag har aldrig känt mig såhär ful och oattraktiv för någon annan innan. Jag blir jätte ljätte ledsen. 
    Jag vet inte riktigt vad jag ville med det här inlägget, ville väl bara skriva av mig.

Svar på tråden Gravid & han tänder inte på mig