Inlägg från: Blivandetvillingmamma |Visa alla inlägg
  • Blivandetvillingmamma

    Tvillingar bf feb 2014 - Någon som vill följas åt?

    Anzz skrev 2013-09-23 16:24:14 följande:
    Tack detsamma!!! och lycka till på onsdag, det kommer bli en magisk och mysig stund!! 
    Jo jag har varit hos min kassa sjukgymnast som inte är till större hjälp. Har bälte som jag använder sen v 8, fick foglossning ganska direkt efter jag blev gravid. Övningar fixar inte min kropp längre utan det handlar om att överleva dagen och kunna somna utan smärtlindring. Avlastar med krycka och går på vattengympa. Ringde sjukgymnasten förra veckan och ville träffas och få mer råd och hjälp men hon ville inte träffa mig utan tyckte det var läkare och psykologens hjälp jag var i behov av nu =( Ingen som lyssnar när man säger att man inte vill käka piller resten av graviditeten. Ska försöka hitta en ny sjukgymnast.. 

    åå så bra att det mesta finns i Ullared för jag vill verkligen få typ så mycket som möjligt avklarat imorgon Skrattande Jag har inte vågat åka dit innan Rul och nu orkar jag knappt Kräks 
    Usch då, låter väldigt jobbigt:/ men du måste väl ha blivit sjukskriven nu lr??...

    Jag har fått världens bästa läkare på Ryhov tror jag! Han sa att: när jag känner att jag inte orkar mer så sjukskriver han mig utan att ifrågasätta mig om det. Känns ju väldigt gött!
  • Blivandetvillingmamma
    mrln skrev 2013-09-24 20:23:33 följande:
    Ok Kul då kanske vi ses där :) Så får man väl knipa så de inte smiter ut tidigare än planerat :)

     
    Ja de gör vi säkert!:) ha ha, ja vi få la ligga i soffan under dec:P
  • Blivandetvillingmamma
    Anzz skrev 2013-09-24 09:44:39 följande:



    Låter verkligen som en bra läkare! Hoppas han oxå säger ifrån om du orkarllängre än du borde. Inte alltid lätt att själv avgöra när gränsen är nådd :)

    Jag har sen i våras en bra läkare på Roselunds vårdcentral. Har ju varit sjukskriven sen januari pga utmattningsyndrom som jag fick efter förlorat vår son. Började jobba 25% i september och fick förlängt nu med hänvisning till fogarna franför allt. Jag tror inte det blir något problem när jag inte orkar mer, hoppas i alla fall :) skönt att inte behöva jobba mer, vet inte hur jag skulle fixa det :p
    Skönt att få va hemma å ta de lugnt:)

    Ja hoppas att ja kan sätta gränsen själv men de e inte så lätt...peppar peppar än så länge har jag inga krämpor lr biverkningar, utan allt känns som vanligt förutom att magen spänner å de sparkas lite då å då:)

    Räknar med att kunna jobba fram till mitten av nov i alla fall.
  • Blivandetvillingmamma
    majken30 skrev 2013-09-26 11:56:30 följande:
    GRATTIS, vad kul!! Vi har exakt samma bf :) Känns fint att vara beräknad till Alla hjärtans dag :)
    Vi har inte kikat på könen, men nu blev jag himla sugen!! Kanske kommer se något på nästa ultraljud som vi ska göra i v 28.

    Hur ser upplägget ut för er?  Har ni många UL och träffar med bm bokade?
     
    Va kul! Nu e vi 3 som har BF 14/2:))
  • Blivandetvillingmamma
    majken30 skrev 2013-09-28 16:32:38 följande:
    Så kul att vi till och med är tre som har samma bf. Ser att detta är din första graviditet också?
    Jag är 31 år, vilket jag läste tydligen var medelåldern för tvillingföderskor :) 

    Hur mår du annars och har du hunnit bli stor än?
    Jag har ökat ca 6 kg och får fortfarande höra att min mage är "liten för att vänta tvillingar", och även om jag tror att det mest beror på okunskap av folk så längtar jag verkligen tills magen växer till sig rejält!! Jag är ganska liten till att börja med så det kanske inte är så konstigt att det tar lite längre tid. Alla magar är ju olika :)
    I övrigt mår jag riktigt bra nu i v 21. Så här bra har jag inte mått nån gång under graviditeten, lite sammandragningar bara men jag var beredd på mycket mer när man väntar två!!

    Jag har känt en del sparkar, men inte så starka och inte dygnet runt precis, hoppas de ska komma igång mer frekvent snart också. Hur har ni det med sparkar?

    Blivandetvillingmamma - hur mår du, väntar du tvääggs också? 
    Jag väntar två enäggs pojkar:) jag mår hur bra som helst, gått upp ca 4 kg men magen växer som bara den! Jag känner sparkar från båda varje dag fast olika hårt. Har inte kunnat känna dom utifrån än vilket jag längtar efter! I mon e de ul å då vi går varannan vecka på ul så ska min mamma få följa me den här gången å titta på sina barnbarn:) har du köpt barnvagn än?
  • Blivandetvillingmamma

    Rue: Skönt att höra att de såg bra ut:)

    Mrln: håller tummarna hårt för er!

    Vi va å tittade på en Bungaboo donkey twin å har verkligen fastnat för den! E så himla dyr bara så vi funderar på att köpa den från Holland i stället. Nån mer som e inne på de spåret??

  • Blivandetvillingmamma
    Rue skrev 2013-10-02 13:31:31 följande:

    Blivandetvillingmamma- ville också ha den och kollade med holland/var mkt billigare men minns inte exakta priset. Vi är dock väldigt långa båda två så efter att ha tittat på den både en och två gånger insåg vi att liggdelen nog hamna för långt ner för oss/ man lär väl böja sig ner för utspottade nappar etc några gånger per dag smile1.gif . Men den är supersnygg!!!!


    ??Väntar tvillingarpojkar feb 2014??
    Vi vill ha en speciell sufflett med bilar på vilket kostar extra. I Sverige skulle den kosta 17-18000:- i Holland 14500:- fraktfritt!:)) men vi har inte bestämt oss än. Ja e rätt kort 160cm å min sambo 183cm... Så ja tror den skulle va lagom till oss:)
  • Blivandetvillingmamma

    I dag har jag fått känna på hur de känns med foglossningar... Lider verkligen med er som har stora problem med det. Nu i slutet av dagen har de börjat kännas bättre å ja håller tummarna att de håller sig i schack så ja åtminstone kan jobba till mitten av nov då jag är i v30...e nu i v 21+2

  • Blivandetvillingmamma
    ThereseA86 skrev 2013-10-15 21:55:05 följande:

    Juvlia, vilken vecka är du i och hur mycket sjukskrev hon dig?

    Jag är ju bara i v 21+2 och har hittills haft turen att få må ganska bra! Den enda nackdelen med det är väll egentligen att man kör på i samma tempo som innan graviditeten, oroar mig lite för att jag kommer att få ångra det snart om jag inte börjar ta det lite lugnt!

    Tycker att det går ganska bra att jobba ännu, är frisör, jobbar 80% och är föräldraledig 1 dag i veckan med dottern.

    Däremot har man ju ingen som helst energi kvar när man är hemma/ledig, skulle gärna ha lite mer tid till vila! Vad jobbar ni andra med?


    Jag jobbar 100% just nu å är montör inom metallindustrin. Jag försöker sitta å vila så mkt jag kan men känner av foglossningar mer å mer... Är i v23 (22+4) ska på ul i mon så vi får se va läkarn säger. Funderar på att jobba en dag mindre i veckan.
Svar på tråden Tvillingar bf feb 2014 - Någon som vill följas åt?