Inlägg från: Blivandetvillingmamma |Visa alla inlägg
  • Blivandetvillingmamma

    Tvillingar bf feb 2014 - Någon som vill följas åt?

    Idag e de dags för ul igen! Hoppas på å bli sjukskriven 100% nu. Tänkte kolla me läkaren å se va han säger. Men efter vad han har sagt innan " du bestämmer själv" så ska de nog inte vara några problem:)

    E i v 27+2 i dag å e sjukskriven 25%. Magen växer å växer, mest bra rakt ut. Undrar va de ska sluta??! Hur går de för er andra??

  • Blivandetvillingmamma

    Jag har gått på ul varannan vecka fram till nu. Nu ska vi gå var tredje vecka fram till dom kommer. Fick veta att ja inte får gå längre än max 38 veckor pga att de e enäggs. Går in i v 29 i mön lör!

  • Blivandetvillingmamma
    Rue skrev 2013-12-02 13:55:44 följande:

    Delmålet 28+0 passerade igår, imon kommer nästa-mitt första tul. Riktigt nervös men ska bli jättekul att se mina ?? igen. Båda två är väldigt starka i sina sparkar och rörelser så magkänslan är att det är bra. Igår var ettan väldigt lugn och då blev jag lite stressad men idag är han hyper igen smile1.gif . De tycks ha sina pausdagar båda två då jag knappt känner en av dom men dagen efter är just denne dubbelt så aktiv och magen hoppar mest åt alla möjliga håll idag smile1.gif . Hur går det för er andra?


    ??Väntar tvillingarpojkar feb 2014??
    E i v 29+2 i dag å mitt nästa mål är 1jan 2014 för då känner ja att dom får komma när dom vill (Skadar ju inte om dom e kvar till v38;))

    Här e de oxå full rulle i magen å den har olika former hela tiden! Alltid mysigt å se dom på ul! Om din magkänsla säger att de e bra så e de nog de:) mitt nästa ul är den 11/12 sen den 2/1!
  • Blivandetvillingmamma
    Anzz skrev 2013-12-02 16:35:12 följande:

    Jag ska på vårt andra tul på torsdag :) Idag gick vi in i v 30 (29+0)!

    Jag blir alltid nervös inför ul, min mage skumpar oxå runt för fullt och växer så det knakar men jag känner inte längre skillnad på Piff & Puff, det gör mig nervös. Hur ska man då säkert veta om båda mår bra?

    Imorgon blir det en sväng till bm och lyssna på hjärta igen, det kan kanske stilla min oro lite :p Sen avslutar vi dagen med en tvillingträff som specmödravården anordnar, det ser jag verkligen fram emot!


    Ska ni på tvillingträff??!! När? var??! Dom på specialmödravården skulle ju meddela oss när de skulle bli av:(( ja som hade längtat så:(...
  • Blivandetvillingmamma

    Phuu... Ringde mödravården nu å de verkar inte vara på Ryhov så då har ja förhoppningsvis inte missat de!

    Så ja antar att ni ska på tvillingträff i Huskvarna lr nått Anzz??

  • Blivandetvillingmamma
    Anzz skrev 2013-12-02 23:09:22 följande:



    Ring till specmödravården och fråga efter Susanne, hon bjöd in oss till tvillingträff. Jag tror trots allt att dom missat att bjuda in dig :/ något knas har det blivit. ...
    Har ringt i da igen å pratat me Susanne å dom hade glömt oss...men vi dyker upp vi oxå!:) tack för att du skrev om tvillingträffen här! Annars hade vi missat de:)
  • Blivandetvillingmamma
    Sara1987jkpg skrev 2013-12-16 23:29:58 följande:

    Hej!
    Vad roligt att läsa era tankar och funderingar!
    Jag väntar enäggstvillingar och har precis gått in i vecka 27.
    Hur har ni mått eller mår ni? Jag har haft det ganska tufft och varit
    sjukskriven från v8. Nu är jag inne i en lugn period, tack och lov :)

    Jag bor i Jönköping, det finns ingen här som skulle vilja ses över en fika?
    Kram Sara


    Hej Sara! Väntar oxå enäggstvillingar! Bor i Jkpg:) född -84, var du på tvillingträffen den 3/12??

    Själv e ja i v32 å har mått jättebra hela graviditeten.

    Har lite mkt nu innan jul å nyår men skulle gärna träffas över en fika efter nyår:)

    Kram Josephine
  • Blivandetvillingmamma
    lindolf skrev 2013-12-20 13:16:21 följande:
    Den är grymt fin! Själv bestämde jag mig i förrgår, äntligen. Beställde en vanlig svart Donkey Twin från nederländerna,
    11 000 kr (till skillnad från Baby Proffsens 16 000!) Vad fick du ge för din?
    15 500:-, hade nog fått ner den till 13 000:- om ja hade köpt den i Holland men just de tyget har slutat tillverkas så de blev å googla massa å hittade tillslut en i Tyskland som hade en kvar! I Sverige hade vi fått beställa till de tyget extra, å slutsummam hade då hamnat runt 20 000:- så vi sparade ändå nästan 5000:-:)

    Men de va snabb lev å bra service å fraktfritt:)
  • Blivandetvillingmamma
    Anzz skrev 2014-01-16 23:03:42 följande:

    Imorse gick vattnet v. 35+3. Och nu är det kväll och jag har inte haft en ond värk. Inlagd och får lov att vänta för dom vill att man minst ska nå 36+0 helst 37 innan igångsättning. Så hoppas knoddarna behagar komma ut på eget initiativ snart för nu är jag mycket otålig :)


    Åh va spännande Anzz!!

    Vill oxå att de ska sätta igång snart!

    Stort lycka till!
  • Blivandetvillingmamma
    mts142 skrev 2014-01-26 19:29:46 följande:

    Hej!

    Hoppar gärna in här även fast det är i senaste laget! Väntar två pojkar (enäggs) med planerat snitt den 12/2. BF är egentligen den 27/2.

    Jag är mest nyfiken på hur ni haft det under er graviditet och hur det känns för er som det alldeles snart är dags för samt för er som redan fått! Vad har ni för BF, SF-mått, viktuppgång samt tvillingarnas vikt/vecka? Vi fick datum för snitt i fredags så det känns väldigt spännande och skönt att ändå ha fått ett datum, även fast det finns komplikationer med snitt. 

    Jag och min sambo har trott att de ska komma varje dag sen nyår, då jag för första gången började få besvär med graviditeten, men de har skött sig exemplariskt! Skulle vara så kul att höra er olika berättelser!


    Hej! Väntar oxå enäggs ( pojkar). Har bf14 feb. Bor i Jkpg å här får man inte gå längre än till v38 med enäggs.

    Förra veckan på ons vägde dom ca 2500g var. Dom har skött sig exemplariskt hela grav. Har inte haft några komplikationer å mått väldigt bra hela tiden!:)

    Har fått datum för igångsättning nu!! Som de ser ut nu så blir de vag, förlossning. Båda ligger med huvudet neråt. E i v37+2 i dag.
  • Blivandetvillingmamma
    Rue skrev 2014-01-31 14:37:51 följande:

    Nu var det dags för oss! Vatten gick med ett plopp imorse så sitter på östra. Då vi ska ha snitt och alla verkar föda barn i Gbg idag blir det troligtvis inte av förrän ikv, men idag blir vi föräldrar!!!!!


    ??Väntar tvillingarpojkar feb 2014??
    Åh va roligt!! Äntligen denna väntan över!;)

    Vi ska in i mon morgon för igångsättning! E lite nervös för hur ont de kommer göra.. E lite tveksam till Eda, har ju hört att de kan hämma krystvärkarna endel å dra ut på förlossningen i stället. Men de e väl bara å bita ihop;P

    Lycka till i kväll!!
  • Blivandetvillingmamma
    Rue skrev 2014-02-02 01:33:50 följande:

    I fredags kom våra pojkar. Det blev lite dramatik med värkar som kom igång i katapultfart, en navelsträng som höll på att bli klämd och därmed strypa syret till en etc så slutade med ur-akutsnitt och sövning. Jättejobbigt men bägge pojkarna mår bra och vi ligger tom på vanliga bb- ingen spec el neo. Sömn är ett minne blott-iaf för mig som måste lyssna på en snarkande sambo som tom väcker bebisarna, blir galen!!!!


    ??Väntar tvillingarpojkar feb 2014??
    Stort grattis!! Skönt att dom mår bra!
  • Blivandetvillingmamma

    I går föddes våra små prinsar Vincent å Texas! Alla mår bra! Blev igångsatt i går 10.20 me att dom tog hinnan på den ena (va öppen 3cm från början) sen bar de iväg me värkar! 21.06 föddes Vincent, 21.13 kom Texas ut efter 2 krystvärkar.

  • Blivandetvillingmamma
    majken30 skrev 2014-02-25 17:40:24 följande:

    Hej! Jag var med i denna tråd i början och vill bara berätta i korthet hur vår resa till föräldrarskap tog en aningen annorlunda väg än vi trott. 

    Våra älskade tvillingar föddes redan i v 25+6. 8 november. Varför de kom så tidigt vet ingen, men det har varit en berg och dalbana, mycket oro, många känslosamma vakna nätter men framförallt mycket stolthet och kärlek. I början var det svårt att förstå vad som hänt, svårt att ta in hur våra älsklingar kunde vara så små. De ville kämpa från första andetaget och visade snabbt att dom var starka. Det gjorde oss starka och vi har kämpat varje dag hela familjen. 

    Så i dag har vi här hemma två friska fullgångna bebisar (BF 14/2). En flicka och en pojke. Våra mirakel!! Vi är så tacksamma för att dom orkade vara starka när vi inte trodde att det var möjligt. Så till er där ute som väntar bebisar vill vi ge hopp om att en tidig förlossning kan sluta bra, även fast det är en lång väg så an det till och med bli fantastiskt bra!!! Jag har till och med ammat/pumpat hela tiden och våra barn växer nästan lika bra som i magen. Magiska ungar är vad vi fåttHjärta


    Grattis till alla nya bebisar, så häftigt att vi alla är tvillingmammor nu!!


    Stort grattis! Skönt att dom mår bra! Hade oxå bf 14feb;) vad heter dom små?:)
Svar på tråden Tvillingar bf feb 2014 - Någon som vill följas åt?