Inlägg från: Blivandetvillingmamma |Visa alla inlägg
  • Blivandetvillingmamma

    Tvillingar bf feb 2014 - Någon som vill följas åt?

    Va på ul i dag igen! Allt såg bra ut:)

    Blev även sjukskriven, fick välja hur mkt. Ja tyckte 25% e en bra början så får vi se om man märker av nån förändring.

  • Blivandetvillingmamma
    Luna85 skrev 2013-10-18 08:12:46 följande:
    Härligt att få se att allt är bra! vi ska in om en vecka, å tiden kryper fram.
    Vad beror det på att du sjukskrev dig, (om du vill berätta förståss)..

    Jag har fundersam på att höra med dom nästa v.. om 25%.. Egentligen för att jag ska orka med i längden..

    Har stillasittande och lugnt jobb, men orken finns inte på em.. är helt knäckt efter lunch.. Men problemet är att jag vet inte vad varken fogar eller sammandragningar är..
    Det jag har känt, är väl att det gör som ont i magen i några sekunder emellanåt men inget mer.. ? Kan det vara sammandragningar? Jag tänker mer att det är ligament som drar å sliter..

     
    De e foglossningar. Står still lr sitter still i mitt jobb å då blir ja väldigt stel i bäckenet å de gör ont ( går som en vaggande tant ungefär). Hoppas på att de blir bättre nu.
  • Blivandetvillingmamma

    Hur vet man om FK har godkännt ens sjukskrivning? Ja e nu sjukskriven 25% å är hemma en hel dag i veckan å är nu orolig att dom inte godtar de utan vill att jag ska jobba 2 Tim mindre varje dag i stället.

  • Blivandetvillingmamma
    kattm skrev 2013-11-01 10:06:00 följande:



    Det är bra om läkaren skriver det i sitt intyg, att man ska jobba färre men längre dagar, för fk utgår alltid från att man ska korta ner alla dagar istället.

    Kan din arbetsgivare hjälpa till? När jag var sjukskriven 75% jobbade jag längre några dagar och var hemma andra, men tidrapporterade två timmar om dagen. När fk ringde min chef och kollade sa hon glatt att det stämde.
    Jaha. Min läkare sa att han skulle skriva det men såg sen att han hade glömt det. Blev sjukskriven med 2 veckor i taget å de första 2veckorna betalar ju jobbet. Ska på ul i dag å behöver då förlänga sjukskrivningen så ja får väl se om han inte kan skriva ett nytt intyg då:)

    Tycker de går rätt bra å jobba 75% än så länge även att de börjar bli tungt. Va på mvc i mån å då hade ja gått upp 7 kg sen inskrivning å ALLT sitter ju på magen.

    Lyssnade på hjärtljuden på pojkarna å B1 hade 155 å B2 hade 150. Livliga små rackare!;)
  • Blivandetvillingmamma
    Luna85 skrev 2013-11-01 11:39:37 följande:

    Härligt, varje vecka nu så känns det i kroppen :)

    Ang influensa vaccinationen, så är jag fortfarande tveksam.. 

    Men en annan fundering jag har:

    Hur mkt har ni andra börjat handla?
    Jag fick en pik häromdagen av en bekant att jag handlat mkt för att vara så tidigt i grav, medan en kompis sa åt mig å handla klart nu! innan det blir för tungt för att röras och kunna spatsera runt å kika..

    Hur har ni resonerat? 


    Har bara köpt de overaller som dom ska ha efter BB men mest för att ja va rädd att dom skulle ta slut.

    Vi åker till Ullared den 13:e å handlar de mesta. Vågar inte vänta för länge till då de börja bli tungt. Går in i v26 i mon. Nästa månad köper vi barnvagn.:)
  • Blivandetvillingmamma

    Igår va vi i Ullared å shoppade de mesta till pojkarna:) så himla skönt att ha de gjort nu.

    Fick även reda på att svärföräldrarna beställt de två babyskydd med bas som vi tittade ut! ( akta graco logico s hp med bas) va ett mkt bra erbjudande på jollyroom.se på dom nu!

    Så nu e de bara vagnen som saknas.:))

  • Blivandetvillingmamma
    Rue skrev 2013-11-15 08:04:58 följande:

    Är det ngn av er som känner er puls väldigt starkt ibland och att pulsen då blir väldigt snabb? Har nu fått det två olika kvällar vilket gjort att jag i princip fått somna sittande (blir lite bättre när överkroppen kommer upp lite). Känns nästan som en panikattack, men det skulle jag känna igen så det är det inte. Blir även jättevarm under dessa episoder. Har absolut inte högt blodtryck, snarare lite lågt 100/60 men det tucker bm bara är bra, alla mina värden är jättebra, och detta ska vara heeeelt normalt-som allt annat när man är gravid. Men det är jädrigt läskigt när man känner sin puls bulta i hela kroppen och samtidigt kokar! Undrar väl egentligen bara om ngn av er fått desamma. V 25+5 idag??


    ??Väntar tvillingarpojkar feb 2014??
    Jag har känt av att hjärtat har börjat bulta hårdare vissa perioder, har däremot inte tänkt på om ja blir varm. Känns ju lite lustigt men de ska nog va så;)
Svar på tråden Tvillingar bf feb 2014 - Någon som vill följas åt?