• Furienna

    Min sambo anser att homosexualitet är fel

    Nu vet jag inte om TS läser det här, eller om hon ens fortfarande är ihop med den här killen längre efter tre års tid. Men... 

    Det vore på tiden om alla politiskt korrekta människor kunde inse att man kan tycka annorlunda än de utan att vara ohyggliga monster. Folk har olika åsikter om homosexualitet, och det måste ni acceptera. 

  • Furienna
    Gdjklddtyuu skrev 2016-06-05 21:46:02 följande:

    Visst kan man ha olika åsikter, men nån jävla ordning ska det vara i ett förhållande! (För att typ citera CH Hermansson)

    Jag tycker att man är ganska ohygglig om man inte accepterar homosexualitet. Jag tror inte att personen nödvändigtvis har andra läskiga åsikter. Det räcker liksom med homofobi för att kvala in som ohygglig. Att leva med någon som inte accepterar några av de människor jag tycker bäst om, det vore omöjligt.


    Eller så kunde du acceptera att folk har olika åsikter i en fråga, och att din åsikt inte automatiskt är bättre än någon annans. Du har nu dragit över en stor grupp av människor med en kam, bara för att vi inte håller med dig. Jag är "ohygglig" i dina ögon, trots att du inte vet ett dugg om mig. Och det är faktiskt sorgligt. 
  • Furienna
    Anonym (badanka) skrev 2016-06-06 03:46:09 följande:
    Haha, Furienna som annars är fanbärare for acceptans.. När det gäller tjockisar till exempel.

    Jag tror det är så att hon helt enkelt tycker folk ska acceptera allt som hon själv är - men själv gillar hon ingen som inte är som hon själv.. Hon vill hata bögar och säga negerboll, men om någon säger att tjockisar är äckliga - då jävlar börjar hon skrika om acceptans och allas lika värde

    Största hycklaren på familjeliv.
    Ännu en sorglig människa, som bara vill framställa sig själv som godheten själv, fast h*n bara är patetisk och omogen. Jag har inte sagt ett skit om att "hata bögar", bara att PK-människor inte har monopol på vad som rätt eller fel. Jag brukar inte heller någonsin säga "negerboll", men det hör inte ens hemma i den här diskussionen.
Svar på tråden Min sambo anser att homosexualitet är fel