Den här medlemmen har inte fyllt i någon presentation.

Civilstatus

Singel

Musik

Pop     Rock     Schlager     Synth    

Husdjur

Katt    

Aktivitetsflöde

2016-06-07 Furienna svarade i tråden: Bada som tjock:
Badanka är tydligen en mycket patetisk person, som nu har trakasserat mig i två ytterligare trådar också. Han/hon får tydligen en kick av att göra så. Tragiskt...

2016-06-07 Furienna svarade i tråden: Hur kan man vilja vara muslim??:
Och han fick tydligen ett specialtillstånd från Gud att ha mer än fyra hustrur, fast det är förbjudet för alla andra muslimer. 

2016-06-07 Furienna svarade i tråden: Bada som tjock: Men du är inget annat än en sorglig figur, som får en kick av att klaga på andra. Jag är nöjd med mig själv, hur mycket du än stör dig på mig. Och nu svarar jag inte mer på dina påhopp.
2016-06-06 Furienna svarade i tråden: Bada som tjock:
Frågan är nog snarare hur man botar fördomsfullhet och självgodhet, för du och Badanka skulle behöva en rejäl dos var av den medicinen. 

2016-06-06 Furienna svarade i tråden: Hur kan man vilja vara muslim??:
Kanske det, men då blir nästa fråga: Vem av dem är en bättre förebild för människor i dagens Sverige? Det kan ju knappast vara en krigisk härförare, som tog en nioårig flicka om hustru.

2016-06-06 Furienna svarade i tråden: Min sambo anser att homosexualitet är fel: Ännu en sorglig människa, som bara vill framställa sig själv som godheten själv, fast h*n bara är patetisk och omogen. Jag har inte sagt ett skit om att "hata bögar", bara att PK-människor inte har monopol på.
2016-06-06 Furienna svarade i tråden: Ni som blivit väldigt mobbade? Hur mår ni idag?:
Jag har kommit över det, och det är jag väldigt glad för. De hade ingen rätt att förpesta mitt liv då för länge sedan, och de ska verkligen inte få fortsätta göra det nu. 

2016-06-06 Furienna svarade i tråden: Förlorar på att praktisera jämfört med att bara gå hemma...:
Jo, men då ska väl medborgarlönen också vara lika hög som nuvarande socialbidrag, a-kassa o s v. 

2016-06-05 Furienna svarade i tråden: Förlorar på att praktisera jämfört med att bara gå hemma...: Men om nu medborgarlönen ska vara så låg som möjligt, hur ska en människa då kunna klara sig på den? Man kan ju vara så sjuk att man inte kan jobba, eller så har man svårt att hitta ett jobb under en period.

Innehåll