• Thirtyplus

    Vad har ni för barnvagn?

    Vi har Babyjogger City Select. Valde den för att jag ville ha en smal, lätt (vikt) och lättkörd vagn. Och så har den massor av olika ombyggnadskombinationer vilket förhoppningsvis gör andrahandsvärdet lite bättre.


  • Thirtyplus
    MonkeyLover skrev 2013-09-19 12:23:35 följande:
    Vi borde ha köpt/beställt vagn för länge sedan men inte bestämt oss än! Det lutar dock åt samma vagn som ni! Du kan inte såga något som är negativt med den?
    Jag har, som jag skrev i tidigare inlägg, samma vagn och det finns en nackdel med den. Det finns knappt något packutrymme under när man har båda sitsarna monterade. Annars är jag väldigt nöjd med vagnen jag också.

    Finns monteringssatser till babysitter som tillbehör och det är starkt att rekommendera för snabba shoppingturer, BVC besök etc. så man slipper krångla med bäbisar i och ur stolen med bälten och allt.

    Mina tvillingar har precis passerat 3,5 kg och jag har haft dom liggandes i samma liggdel tills nu, och har precis börjat använda båda liggdelarna. Jag har då alltså använt vagnen som en enkelvagn tills nu (och fått en hel del förvånade reaktioner när människor upptäcker att det är två bäbisar där i :P )
    Dom kan fortfarande ligga tillsammans, men det börjar bli lite trångt. Men dom verkar gilla det ändå :)

    Tips vid shopping med vagnen... Det går att ställa en varukorg mitt emellan handtaget.
    Det är av gummi så det fäster fast lite där. Jag har en skötväska hängande där också så att skötväskans handtag tar emot korgens botten.
  • Thirtyplus
    JBack skrev 2013-09-22 21:41:05 följande:



    Det är förvånande för jag tycker utrymmet under har varit jättebra. Dock varierar det något beroende på vilket håll man har sitsarna och vilken lutning det är på dem. Det jag tyckte var riktigt bra är att det går att ändra storleken en aning på packutrymmet och att det det är flexibelt tåligt tyg. Vi har fyllt den med långt mer än de 9kg som det står man max ska ha däri.
    Liggdelarna går inte att justera annat än åt vilken håll man har dom och det gör ingen skillnad för packutrymmet. Halva utrymmet försvinner mot att man bara har en sits monterad.
Svar på tråden Vad har ni för barnvagn?