• eber4

    Min dotter pratar med andar på kyrkogården?????

    Det kallas "fantasi". Barn har inte utvecklat förmågan att skilja på verklighet och fantasi. Deras hjärnor är helt enkelt inte klara ännu. Det är därför ett litet barn kan bli så upprörd av en dröm, de kan inte fullt ut förstå att det är just en dröm. Ditt barns beteende låter fullt normalt för sin ålder. Slappna av och var glad över att du har ett barn med levande fantasi och inlevelseförmåga. Sådana personer utvecklar ofta när de blir större en bra dos empati. Ett mkt sympatiskt personlighetsdrag.

    Detta med andar kan du glömma. Det är naturligtvis bara rent nys.

  • eber4
    greeneyes skrev 2013-07-16 10:24:07 följande:
    Tänk på att det finns minst lika många dåliga medium som bra. Lyssna till DIN känsla kring vad mediet säger - håller du med, känns det rimligt? Sunt förnuft kommer du långt med



    Oavsett om de är dåliga eller bra så tänk på att samtliga medium är bluff.
  • eber4
    Kimona skrev 2013-07-18 19:51:24 följande:
    Det finns INGA vetenskapliga bevis för att det övernaturliga INTE existerar.

    Radiovågor vet vi att de finns, men ser vi dom?



    Om det inte finns bevis för att något inte finns så är inte det ett bevis på att det finns. Elementär logik. Frånvara av bevis bebisar inget annat än att bevisen är just frånvarande.

    Radiovågor är fö mkt enkelt att mäta upp. Dvs genom falsifierbar undersökningsmetod bevisa att de existerar. Tillskillnad från sådant mumbojumbo som diskuteras i den här tråden.
Svar på tråden Min dotter pratar med andar på kyrkogården?????