Inlägg från: greeneyes |Visa alla inlägg
  • greeneyes

    Min dotter pratar med andar på kyrkogården?????

    Upplever din dotter det som obehagligt? Alltså, kommer det någon otrevlig och försöker ta kontakt? Om inte, så är det nog ingen fara, hon är helt enkelt väldigt mottaglig. Men om hon upplever det dom jobbigt så behöver hon lära sig att stänga ute dem. Enklast är att hon tänker att hon kliver in i en skyddande bubbla, som en såpbubbla. Hon kan även säga "jag ber om beskydd". Funkar inte det så är det bra att ta kontakt med ett medium som kan ge henne rätt verktyg.

    Jag tycker inte att du ska göra en så stor grej av det. Att påstå att hon inte kan se eller höra dem kan bli motstridigt och få henne att tvivla på sig själv. Men du behöver inte heller uppmuntra henne om du inte vill, bara säg "jaha" när hon berättar nåt och byt sedan ämne.

    /en medial person

  • greeneyes

    Okej, då låter det som att du hanterar det på ett bra sätt

    OM hon sen börjar besväras av det så kan du ta kontakt med ett medium. Många gånger är barn extra mottagliga i perioder, så troligtvis kommer det att dämpas framöver för att sedan komma tillbaka i tonåren.
    Lycka till, du får gärna inboxa mig i framtiden om du undrar nåt.

  • greeneyes

    Tänk på att det finns minst lika många dåliga medium som bra. Lyssna till DIN känsla kring vad mediet säger - håller du med, känns det rimligt? Sunt förnuft kommer du långt med

Svar på tråden Min dotter pratar med andar på kyrkogården?????