Inlägg från: Racer x |Visa alla inlägg
  • Racer x

    Min dotter pratar med andar på kyrkogården?????

    Inte kan ni som tror på spöken och annat vara öppna för alla möjligheter. Då hade ni undersökt allt för att se vad som kan vara fel och inte vara helt slutna på att det är ett medium som måste kontaktas.

    Vill man bara ha medhåll så är ju ett forum inte rätta stället.

  • Racer x
    BodilBerglund skrev 2013-07-16 20:49:54 följande:
    vill absolut inte ha bara medhåll men skulle nog märka om min dotter behöver gå på BUP eller vara i riskzonen för andra sjukdomar! kan räcka med att säga att man tror att barnet har livlig fantasi eller liknande att påstå något om sjukdomar är lite väl grovt då man inte ens sett barnet i fråga.
    Men tror man på andar och spöken för att man har livlig fantasi?
  • Racer x
    BodilBerglund skrev 2013-07-16 20:57:45 följande:
    Det behöver man inte göra men självklart kan man göra det. Och om någon gör det är det väl inte så konstigt? Finns många som har någon form av tro.
    Så det finns bara en möjlighet och det är att det är spöken och andar hon ser?
  • Racer x
    BodilBerglund skrev 2013-07-16 22:00:00 följande:
    Nej har också skrivit att det är klart hon kan ha livlig fantasi men också att hon kan vara mottaglig för andar. Inget utav det är något konstigt!
    Jo det senare alternativet är väldigt konstigt. Hört talas om ett medium som inte ljuger eller vrider på sanningen?
  • Racer x

    Eller rättare sagt, ett medium säger precis det du vill höra...

  • Racer x
    BodilBerglund skrev 2013-07-16 22:12:12 följande:
    som sagt:
    Har inte hört något speciellt om medium så tänker inte uttala mig utan ta reda på lite mer om det. Sen finns det dom som luras inom alla yrken. Du kanske tycker det är konstigt att tro på något men det gör inte jag.
    Förstår att du i så fall har hängt upp dig på att det är just som du vill att det ska vara.
  • Racer x
    BodilBerglund skrev 2013-07-16 22:19:36 följande:
    jag har inte hängt upp  mig på något utan är väldigt öppen i sinnet och säger egentligen varken bu eller bä. men tycker inte man uttalar sig som vissa gjort då det gäller sjukdom eller dylikt då det faktiskt gäller ett barn som tror på något precis som många vuxna och andra barn gör. har skrivit flera gånger att antigen så är hon öppen i sinnet och mottaglig eller så har hon livlig fantasi och inget utav det är ovanligt. och betyder inte att hon är sjuk eller något annat. jag vill inget speciellt utan ser till min dotters bästa vilket är att lyssna på henne och låta henne berätta om det hon tror på.
    Vet verkligen ett barn vad det säger när detta tror något? Min lillasyster trodde att det fanns krokodiler under sängen när hon var liten men inte fanns det några där i verkligheten. Bara i hennes fantasi.
  • Racer x
    BodilBerglund skrev 2013-07-16 22:37:39 följande:
    Många barn vet säkert vad det innebär att tro på något. Min dotter vet det då vi pratar om det ofta och har gjort det länge. Har pratat och tro, och vad som händer då någon dör osv. Helst eftersom hennes pappa dog för ca 2 år sedan och sedan dess har hennes intresse verkligen växt. Var tidigt efter hennes pappas död i kontakt med en präst för att få råd om hur man på bästa sätt går tillväga för att bemöta hennes funderingar och tro.
    Antigen är hon mottaglig och då får man vägleda henne i det eller så har hon livlig fantasi precis som din lillasyster och då går det väl över. Tiden får utvisa...
    Visst kan dom tro på tomten, men vem har bankat i dom den lögnen?
  • Racer x
    BodilBerglund skrev 2013-07-16 22:46:41 följande:
    Ja vem kan har lurat i dom att tomten finns? Flört Dottern trodde på tomten för ett par år sen och så mysigt det var för henne att göra det. Solig Här hemma var det jag som lurade henne.
    Och vem slår i dom att det finns andar och spöken :-P. Du...
  • Racer x
    iknasi skrev 2013-07-17 09:53:37 följande:
    Barn är oftast mottagliga för och kunna ta in sådana intryck utifrån då dom inte har satt några värderingar / logik på vad som är "okej, normalt i våran värld" förens någon vuxen säger att det är fantasier ect.. Det är först då barn slutar tro på det dom faktiskt ser..

    Anyway ditt barn är defenetivt inte sjukt, hon har en gåva som många andra inte har. Jag såg själv saker när jag var liten men valde och stänga den dörren när ja blev lite äldre.

    Men lite coaching borde hon få från en som har hållt på med det där länge. Som har flera års erfarenhet dvs född med gåvan. Tänkte mest på vilka andar osv din dotter släpper in. En del kan vara riktigt besvärliga och svåra att bli av med. Det var bara ett tips

    .
    Vad är det för "gåva" du pratar om? Att få förklarat för sig att folk tror på andar och spöken?
Svar på tråden Min dotter pratar med andar på kyrkogården?????