• Bibbsan

    Svagt plus eller spökstreck eller näst intill oläst sticka - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester del 2 :)

    Vad tror ni om detta då? Konstigt streck, som att halva teststrecket bara syns.. Vet inte hur jag ska tolka det :/


  • Bibbsan

    Plly: säkert? Min mens har fortfarande inte kommit och är 9 dagar sen.. Ska ringa imorgon till bm. Jag vet inte men något konstigt är det. Ursäkta äckel nu men har massor med flytningar och imorse kom det en blodig strimma, sedan har det inte kommit ngt mer. Gör inte speciellt ont heller, molnar ibland.

    Man blir bara lite små sur när ens testet ser positivt ut och ett annat negativt. Tack så mycket :)

  • Bibbsan

    Oh, vad roligt att det gick så bra för dig :)
    Tack så mycket! Jag ska ringa bm idag så får vi se vad dem har att säga! Min kropp tyder inte på att varken mens eller missfall ska komma.. Och jag plussade för en vecka sedan och fick sedan negativt, så just nu strejkar min kropp mot allt, ;) ha det så bra!! :)

  • Bibbsan

    Bim är "beräknad icke mens".. Jo.. Det var något liknande för mig.. Jag misstänker att jag också är gravid, och det var inte direkt planerat :)

    Men beräknad icke mens är också när du ska ha din mens. Om mensen kommer är det bara Mensdag, om flera dagar gått utan att mensen kommit är det bim. Exempelvis, jag är 9 dagar över bim, bim +9

    Förstår du? :)

  • Bibbsan

    Om du har oregelbunden menscykel kan det absolut vara så att ägglossningen var sen. Ibland blir den helt enkelt senare än man tror :)

  • Bibbsan

    Haha då förstår jag! Men ta ett till test om ett par dagar så kanske pluset blir starkare ;) ja just den månaden då alla runt om mig fyller år! ;) haha även jag

Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck eller näst intill oläst sticka - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester del 2 :)