• oroligt

    Svagt plus eller spökstreck eller näst intill oläst sticka - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester del 2 :)

    här är mitt från igår, själv tycker jag inte det ser ut som det är positivt men de trodde några i förra tråden att det var.. så de är väl bara att vänta några dagar och testa igen antar jag? vad tror ni ? har ingen kunskap om grav-tester ;)



     
  • oroligt
    Bibbsan skrev 2013-08-05 15:47:15 följande:
    Oroligt: det ser positivt ut tycker jag!! När är din bim? :)

    haha vad är bim? det är inte direkt planerat utan hade tappat bort mina p-piller (1månad) och hade sex när jag trodde det var en säker period, så har inte hunnit bli insatt än i allt vad detta kommer innebära riktigt än, de är därför jag har noll koll (fyller snart 20) ;)
  • oroligt
    Bibbsan skrev 2013-08-05 16:18:10 följande:
    Bim är "beräknad icke mens".. Jo.. Det var något liknande för mig.. Jag misstänker att jag också är gravid, och det var inte direkt planerat :)

    Men beräknad icke mens är också när du ska ha din mens. Om mensen kommer är det bara Mensdag, om flera dagar gått utan att mensen kommit är det bim. Exempelvis, jag är 9 dagar över bim, bim +9

    Förstår du? :)

    haha jaha :) bim+8 blir de då, men min ägglossning måste ha varit sen för var bortrest 2 veckor, så när jag kom hem, och hade sex med min sambo i söndags för 2 veckor sedan blev jag antagligen gravid (när det egentligen borde ha varit en säker period(eller?) ;)
  • oroligt
    Bibbsan skrev 2013-08-05 16:31:41 följande:
    Om du har oregelbunden menscykel kan det absolut vara så att ägglossningen var sen. Ibland blir den helt enkelt senare än man tror :)

    har ätit p-piller i 4 år i och för sig och då håller den ju sig regelbunden, tanken om att den inte skulle vara det hade inte slagit mig, då den varit regelbunden när jag haft p-piller uppehåll ;) men där ser man, då kommer vi få barn typ samtidigt om allt går som det ska och båda verkligen är gravida ;)
  • oroligt
    EQ85 skrev 2013-08-05 20:40:36 följande:
    e d rfsu? OM det är det. köp ett annat för rfsu visar oftast sist (minst tydligt) av alla test. köp ett vanligt CB istället. 

    Ja det är RFSU, jag frågade ju hon på Apoteket vilket jag borde ta för att se de så tidigt som möjligt och så säkert som möjligt.. då rekommenderade hon detta... Irriterande i så fall! Tar nog och gör det imorgon då! :)
  • oroligt
    EQ85 skrev 2013-08-06 19:54:35 följande:
    de är de som INTE testat rfsu haha. har du testat med annat??  

    Nej, men ska till Ungdomsmottagningen imorgon, tog ett idag igen och den syntes liiite mer, kommer inte att lita på resultaten när jag gör det hemma om det inte är tydligt! Så lika bra att ta sig dit:) väldigt nervöst!
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck eller näst intill oläst sticka - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester del 2 :)