• Pineapplelemon

    Bebis i Mars 2014 Umeå

    För oss som väntar en liten bebis kring Mars 2014 och bor i Umeå.

    Vore roligt att dela tankar och funderingar samt även längre fram träffas för fika eller bebisdejter :)

  • Svar på tråden Bebis i Mars 2014 Umeå
  • Vim

    Hej! Nu har jag hittat hit också !

    Hur mår du Pineapple? Här är det bra för det mesta men känner vissa dagar lite mer illamående. När jag jobbar så har jag så mycket att tänka på så då känner jag inte av det alls så det är ganska skönt. 

  • Pineapplelemon

    Härligt :)

    Jag mår nog ganska lika som du, för det mesta bra men ibland lite illamående. Men ska inte klaga :) .. Det är ju skönt att det funkar bra på jobbet, inte kul annars. När var det du skulle börja jobba "på riktigt?"

    Jag gick med i en tråd för februari i Umeå men där är en del Marsbebisar med också. Men hade vart kul att ha en för oss som är beräknade lite mer tätt så hoppas fler hittar hit med ;)

  • Vim

    Jaha men har du skrivit länk så de ser att vi har en "egen" tråd? 

    Jag börjar jobba den 2 september så en månad kvar hemma tillsammans med LillMango och sambon. Så mysigt  

  • elhjen

    Jag hoppar in här också! Är 9+6 och enligt babyappen beräknad till 1 mars. Inskrivning om 10 dagar och privat UL om 11 dagar - nedräkning pågår! Mår oftast bra och försöker att inte oroa mig över det ;)

    Väntar första barnet och kan fortfarande knappt smälta att jag ska bli mamma!

  • Vim

    Kul att vi blir några fler här . När har du BF körsbär88? Just nu är jag och Pineapplelemon beräknade 15 mars. Nästa fredag ska jag göra VUL så får se om datumet ändras då.

  • Körsbär88

    jag har bf 2mars tror jag =) Vad roligt med vul! jag ska inte göra något sådan denna gången :( så jag får snällt vänta till oktober på RUL :/

  • Vim

    Okej, ja det är ju ett tag kvar tills dess. Men den väntar på något gott! Fasen alltså vad trött jag är nu. Vill bara lägga mig under täcket och sova en vecka. Men det får man ju inte när man har två ungar hemma redan .

  • Pineapplelemon

    Hej!

    Kul att ni hakar på här med Körsbär och elhjen :) Vad roligt med ul och vul för er elhjen och vim! Här blir det nog också att vänta till rul om jag inte kan lyckas övertala sambon om att det är värt 700kr för privat. Vilket jag knappt tycker själv så vi får se :P ..

    Trött ja!! Idag är tredje dagen jag jobbar 8-17 (INTE VAN) men som tur var även sista. Och bara två veckor kvar av "sommarjobbet" så det är bara att härda. Sen får jag vara mammaledig och hemma med M igen :)

    Spännande med första barnet elhjen! Känns verkligen som igår som jag och vim satt och skrev i vår oktoberbebisgrupp och allt var nytt och spännande (för mig). Var visserligen bara ett år sen så inte så konstigt :) Tiden går så fort!

  • elhjen

    Tack!

    Ja, ni gör det bra som skaffar fler så tätt :) Eftersom jag studerar och sambon också tänkt studera snart så blir det nog 3-4 år innan nästa för oss men jag är såå redo för första iallafall. Går in i v10 idag och vill bara att tiden ska gå fort! Trött som tusan hela tiden är jag också.

    Hur mår ni?

Svar på tråden Bebis i Mars 2014 Umeå